Author Topic: Elenen Taraflar'ın Lordları  (Read 220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HcKrG

• Regular
  • *
    • View Profile
  • Faction: Bandit
Elenen Taraflar'ın Lordları
« on: June 30, 2011, 12:07:34 AM »
Arkadaşlar,Nord Krallığı'nı yıktım.Cheat Engine sayesinde onuru namı idare hakkını vs. arttırdım.İlişkimizin 100 olduğu lordlar vardı Nordlar'da.Ama adamlardan 1 tanesi bile kılıcını bana sunmadı.Sunması için birşeyler mi yapmam gerekiyor sarayda mı durmalıyım onlar kaleye mi uğruyorlar direk mi geliyorlar nasıl oluyor bu iş ?

Biz bu oyuna başladığımızda kergitler yenilmez yağmacıydı,kara şövalyeler vardı,kaçılmazdı,esirleri taşıyan gruplar,sadece Vaegir ve Svadya,Zendar diye de tarafsız şehir vardı.Hey gidi günler,5 sene olmuş foruma gireli.

Benim de bir şehrim olsa,benim de bir kalem olsa.Kralım bana niye vermiyorsun kale,bizde niye yok ?

b4ckr0und1

• Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: b4ckr0und1
  • WBWF&S
Re: Elenen Taraflar'ın Lordları
« Reply #1 on: June 30, 2011, 12:17:39 AM »
Onları ikna etmeniz için ikna yeteneğinizin yüksek olması lazım. Ayrıca bazen başkentinize gelerek, size yemin etmeyi bekleyebiliyorlar.

HcKrG

• Regular
  • *
    • View Profile
  • Faction: Bandit
« Reply #2 on: June 30, 2011, 12:29:53 AM »
İkna yeteneğim 10.Yarın deneyeceğim artık bakalım gelmişler mi saraya :) Teşekkürler.

Biz bu oyuna başladığımızda kergitler yenilmez yağmacıydı,kara şövalyeler vardı,kaçılmazdı,esirleri taşıyan gruplar,sadece Vaegir ve Svadya,Zendar diye de tarafsız şehir vardı.Hey gidi günler,5 sene olmuş foruma gireli.

Benim de bir şehrim olsa,benim de bir kalem olsa.Kralım bana niye vermiyorsun kale,bizde niye yok ?

b4ckr0und1

• Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: b4ckr0und1
  • WBWF&S
« Reply #3 on: June 30, 2011, 12:41:27 AM »
İkna yeteneğiniz çok iyi, muhakkak sarayınızda sizi bekliyorlardır.  :)