Author Topic: Hilesiz oyun süresi  (Read 963 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Agression

• Guest
Re: Hilesiz oyun süresi
« Reply #15 on: June 25, 2011, 09:07:24 PM »
ben ilk oyunumda ctrl alt f4 yardımı ve dinar hilesi yardımıyla 312 günde calradyayayı tamamını fethettim

ikinci oyunuma nord olarak başladım yine aynı hilelerle baya ilerledim 2bin nam var onurda baya yüksek ama yarıda kaldı

3üncü oyunda ise sarranidde başladım baya hilesiz oynadım 200 gün oldu hilesiz sarranid lorduyum almerra kalesi benim sonra savaş yapa yapa 61 kadar memlüklüm oldu sonra forumda cheatmenu hilesini gördüm cheatmenuyü kullandım sarranidlerden ayrıldım kergirlerin tüm şehirlerini kalelerini cheatmenuyle aldım şimdi onuda bıraktım yarım kaldı

şimdi ise hilesiz rodoklara başladım hiç hile kullanmadım 378 gün oldu maras kalesini aldım rodok lorduyum sarranidlerle savaştayız rodoklarla olan saveye devam ediyorum şimdi  :) artık hile kullanmıcam çünkü oyunda kızıp hile kullanmayayım diye başta hileyi kapatıp giriyorum oyuna

yarın oyunu satın alıp mp oynucam artık
378 günde heralde level 7'yi geçmissindir.Bu durumunda senin oyunun *****.
Şikayet edildi.

Dwarft

• Sergeant
  • *
  • Türk Cüce
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: DL_Dwarft
« Reply #16 on: June 25, 2011, 09:18:19 PM »
ben ilk oyunumda ctrl alt f4 yardımı ve dinar hilesi yardımıyla 312 günde calradyayayı tamamını fethettim

ikinci oyunuma nord olarak başladım yine aynı hilelerle baya ilerledim 2bin nam var onurda baya yüksek ama yarıda kaldı

3üncü oyunda ise sarranidde başladım baya hilesiz oynadım 200 gün oldu hilesiz sarranid lorduyum almerra kalesi benim sonra savaş yapa yapa 61 kadar memlüklüm oldu sonra forumda cheatmenu hilesini gördüm cheatmenuyü kullandım sarranidlerden ayrıldım kergirlerin tüm şehirlerini kalelerini cheatmenuyle aldım şimdi onuda bıraktım yarım kaldı

şimdi ise hilesiz rodoklara başladım hiç hile kullanmadım 378 gün oldu maras kalesini aldım rodok lorduyum sarranidlerle savaştayız rodoklarla olan saveye devam ediyorum şimdi  :) artık hile kullanmıcam çünkü oyunda kızıp hile kullanmayayım diye başta hileyi kapatıp giriyorum oyuna

yarın oyunu satın alıp mp oynucam artık
378 günde heralde level 7'yi geçmissindir.Bu durumunda senin oyunun *****.
Şikayet edildi.
Sinirlenme kardeş.
Bijkez benim çar 250 + günde (0 hile) 25 lwl olmuştu e kergitler yaklaşık 5-6 kez şehrimi kuşşattılar (sefer yedim) ilk 950 flndılar yenildim sonra geri aldım kaleyi tekrar geldiler 436 kişi 70kişiyle yendim (biraz kolaya aldım tabii) sonra sancar han noluyor lan dedi bi geldi kendi 256 kişilik has ordusuyla 35 kişydik yenildik /can 0 dı/

Agression

• Guest
« Reply #17 on: June 25, 2011, 09:19:14 PM »
378 günde level 7 geçilmicekmi ?

Dwarft

• Sergeant
  • *
  • Türk Cüce
    • View Profile
« Reply #18 on: June 25, 2011, 09:20:40 PM »
geçemezse yuh derim lezaliti al 1 ayda 7 lwl yapar seni  :lol:

VaSiLiDeaN

• Guest
« Reply #19 on: June 26, 2011, 01:01:29 AM »
Oyunda son veya ölme gibi birşey varmı? Yani yaşın anlamı ne?

ScouTR

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Khergit
« Reply #20 on: June 26, 2011, 11:15:21 AM »
Bende Hileli Oynuyordum, Cheat Engine İle 3000 asker yapıp her yeri alıyordum, (adamların 100 benim taraftada 1100 Sarraid Atlısı Oluyordu )

ama simdi, oyuna bastan baslıcam, ve hic hile kullanmıcam, bakalım ne zamana kadar :D

Hardrad of Saxon

• Sergeant Knight at Arms
  • *
  • The Rulers Of The Steppes- 3OA
    • View Profile
  • Faction: Khergit
  • MP nick: _3OA_Hades
  • WBWF&SNW
« Reply #21 on: June 26, 2011, 06:38:57 PM »
Olum bir konu açıp fikir paylaşımı yapalım dedim işe cra*k falan girdi :mrgreen: .Konuyla alakasız bir ileti daha alırsak başlıkta kilitliyeceğim sanırım :roll:

İsyan etme, şükret.

kromagnus

• Sergeant at Arms
  • *
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: Kro
  • WBWF&S
« Reply #22 on: June 26, 2011, 06:45:21 PM »
Oyunda son veya ölme gibi birşey varmı? Yani yaşın anlamı ne?

son yok ama ben bütün kalradyayı kergit derebeyi olarak fethetmiştim oyuna yeni başladığımda
(click to show/hide)
Sonra beni vatan haini ilan ettiler ve sürdüler sonra  oyunu bıraktım çünkü 2 şehirim vardı 500 er en iyi adamdan yerleştirmiştim ve topraklarım en zengin yapmıştım köylerimi falan baya geliştirmiştim

Aşk Abdest gibidir şüpheye düşersen bozulur (MEVLANA)

Ne kadar bilgili olursan ol anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır (MEVLANA)

Senın ruhun benım ruhumun onunde dız cokup tovbe eder (Nihat Dogan)

Dwarft

• Sergeant
  • *
  • Türk Cüce
    • View Profile
« Reply #23 on: June 26, 2011, 06:58:49 PM »
lordla ilişkin kötüdür şahsen ben bütün kergit beyelrini tek başıma sildiö :wink:(bütün seferlerini dağıttım)
Not:Hile yok

LxAlperxL

• Sergeant at Arms
  • *
    • View Profile
« Reply #24 on: June 26, 2011, 10:01:46 PM »
oyunu ilk oynadığımda oyunu tanımak için değişik forumlardan yararlandım(özellikle burası)sonra oyunun 352 gününde kergitler taranfından saldırıya uğradım ordum 65 kişilikti ordum yaya,okçu,atlı karışıktı (yarısıda çaylaktı zaaa  :twisted: )sinirlendim ve o zamandan beri hileyle oynamaya başladım
sonrada sıkılıp hileyi bıraktım

Tatura

• Knight at Arms
  • *
  • Uzun zaman sonra resmimizi değiştirdik. :)
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
« Reply #25 on: June 27, 2011, 09:27:50 AM »
Deneme sürümü sınırı sadece 7 level değil. aynı zamanda 30 gün ile de sınırlı.

Forum üyelerimiz gammazdır tikat :)

Bugüne kadar abartmıyorum 1000 e yakın hesap açtım sildim. 4-5 kez oyunu bitirdim.

Yaklaşık %90 ında hile kullanmışımdır. Bir kaç kale üzerinde oynamalar yaptım. Mount Blade den kalma bir alışkanlık. Warband da hiç mod yüklemedim. MB de çok Mod oynamıştım hala oynadıklarım var.
”Kim Allah’ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.”
[Maide - 44]
”Onlara: “Allah’ın indirdiğine uyun!” denildiğinde, “Hayır, biz, atalarımızın yoluna uyarız!” derler. Peki ya ataları doğru yolu bulamamış, hidayete erememişse?”
[Bakara - 170]
”Siz Allah’ı bırakıp birtakım putlara tapıyor, asılsız sözler uyduruyorsunuz.”
[Ankebut - 17]
Andolsun, siz ve atanız apaçık bir sapıklık içindesiniz.
[ENBİYA - 54]

oxur

• Sergeant
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
  • MP nick: Calaquendi_Vardenfell
  • WB
« Reply #26 on: June 27, 2011, 04:37:30 PM »
oyuna tamamen hilesiz  ve tüccar olarak başladım. once ahmerraddan ucuza aldıgım demirlerin tanesini jelkala da 300 - 350 dinar arası güzel bir paraya sattım. bunlarla kendime yük beygirleri aldım ki daha hızlı gideyim diye.sonra 2 kez daha demir ticareti yaparak jelkalada bir demirci atolyesi açtım. güzel para getirmeye basladı. böyle böyle derken şuan yaklasık 6 şehirden ve 1 köyümden para kazanıyorum. 71 kişilik bir ordum var. sarranid Lorduyum. oyun derecesi normalde. şuan sultan hakimle birlkte kale kuşatmaca oynuyoruz.

PS: gün 190.

In Flames We Trust !

Dwarft

• Sergeant
  • *
  • Türk Cüce
    • View Profile
« Reply #27 on: June 27, 2011, 04:40:25 PM »
Vallaha sultan Hakim  savcı dinleymiyor her seferinde sen beni takip et ulan ! diyor.Bende kendim alıyorum napayım

oxur

• Sergeant
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
  • MP nick: Calaquendi_Vardenfell
  • WB
« Reply #28 on: June 27, 2011, 04:42:28 PM »
ben mareşalleri anlamıyorum. bana görevin varmı dedigimde '' ufak tefek işler var ama ülke soylularının ilgilenmesine gerek yok '' diyen adam savaş sırasında benden çobanlık yapmamı istiyor. yok 7 baş şunu getir yok 3 baş bunu getir . koyun gütmekle geçti ömrüm :D

In Flames We Trust !

Dwarft

• Sergeant
  • *
  • Türk Cüce
    • View Profile
« Reply #29 on: June 27, 2011, 04:45:27 PM »
O Küçük baş istiyor.Zaten köyen köye sığır götürmeyi hiç başaramadım (Durun !1 kez başardım).Ama öbür köyde sığır kalmadı  :lol:
yolda kayboluyolar bide sığırı savaşta görsem  :mrgreen: