Non-English Forums > Forumul Românesc
Training Romania
Heihachi Mishima:
Deci s-a stabilit? Putem juca şi pe un server special? Gen roTraining?
Locco:
Pentru cativa dintre noi a inceput liga pentru clanuri deci timpul o sa ne fie limitat.Plus ca Crpg-ul ne mananca cu zile.Dar cred ca putem gasi timp liber daca ne strangem vreo 8,9.O idee buna ramane totusi intrarea unui clan pentru cei care nu avut parte de prea multe clan battle-uri.Chiar infintarea unui clan romanesc la antrenamentele caruia am putea participa si noi cu sugestii din propria experienta, ideei; poate chiar sa participam la antrenamente ca saci de box :P. Eventual sa organizam si un concurs cu premiu o licenta, doua.In felul asta ii mai atragem unii jucatori de single player ;)
MrFasole:
--- Quote from: Locco on June 08, 2011, 09:46:56 AM ---Pentru cativa dintre noi a inceput liga pentru clanuri deci timpul o sa ne fie limitat.Plus ca Crpg-ul ne mananca cu zile.Dar cred ca putem gasi timp liber daca ne strangem vreo 8,9.O idee buna ramane totusi intrarea unui clan pentru cei care nu avut parte de prea multe clan battle-uri.Chiar infintarea unui clan romanesc la antrenamentele caruia am putea participa si noi cu sugestii din propria experienta, ideei; poate chiar sa participam la antrenamente ca saci de box :P. Eventual sa organizam si un concurs cu premiu o licenta, doua.In felul asta ii mai atragem unii jucatori de single player ;)
--- End quote ---
Da... clar ... concurs=blat, lasa ca te stiu eu ... vrei sa pacalesti lumea ca sa fugi cu bani stransi de pe licenta in Iran
Ps: Nu uitati sa mai intrati pe TS din cand in cand
Arcas Nebun:
M-am întors, oameni buni! După o lungă perioadă de Crazy_Archer = brain_dead, m-am întors! Însă treaba cu lord gulos... morții măsii de treabă. Mi-a tăiat tot cheful!
Locco:
Bine ai revenit.Cum merge jocu?
Am vazut multi jucatori romani pe cRPG.Poate ii racolam la urmatoarea Nations Cup.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version