0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Fasole nebunule , felicitari pentru crearea contului! Ti-ai dat setarea la 'mouse sensitivity' la maxim. Micsoreaz-o pana nu incepi sa faci TKuri in meciurile oficiale
Sa 'hiu al naibii daca nu imi place de voi doi. Ma voi nu sunteti cumva frati de va alintati asa frumos intre voi? Fasole, incearca alt mouse, daca nu ai facut-o pana acu. Daca merge la fel, eu zic sa aplici regula de aur a IT-istilor, "daca ceva nu merge, boot-up sau uninstall + fresh install".
Fasole, zi-mi, te rog, cu ce program ai filmat în timpul jocului. Tot caut un program cu care să mai filmez din bătălii, dar nu am dat peste unul care să vadă şi bine după ce captez.
Quote from: cifre on March 31, 2011, 12:37:26 PMSa 'hiu al naibii daca nu imi place de voi doi. Ma voi nu sunteti cumva frati de va alintati asa frumos intre voi? Fasole, incearca alt mouse, daca nu ai facut-o pana acu. Daca merge la fel, eu zic sa aplici regula de aur a IT-istilor, "daca ceva nu merge, boot-up sau uninstall + fresh install".are si vreo 7 maushi @Fasole incearca si cu alt windows... 3.1 e destul de bug-uit.
eu zic sa aplici regula de aur a IT-istilor, "daca ceva nu merge, boot-up sau uninstall + fresh install".
De cand are problema asta?