Total Members Voted: 89
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
2. sefer yaptığınızda cuma veya cumartesi olabilirmi.
Meme resmi atın şu konuya
sifreyi öğrenmek icin ts ye gelmeye çalıştım fakat bir turlu giremedim ts nize doğal olarak oynayamadımda
Clanla İlgili Olarak:Benim Açmamı İstediler açtım CODMW2 Gibi Bir Clandır.Kural1:Kesinlikle Ve Keslinlikle Küfür Yoktur[Örnk:Ben Küfür Ettigim İçin FD Clanından Atılmıştım
Seems like at least a quarter of the people and place names in this game have no clear pronunciation based on how they're written, and since the voice-acting is limited to "I will drink from your skull!" without any reference to where or by whom the drinking will occur, we can't rely on the game's pronunciation, either.
Etkinlik olmedi de ben olecegim bu gidisle, icinde bulundugum yogunluk gecince ayrarlayabiliriz yine bir seyler.
Quote from: Son_Kel on March 20, 2011, 11:18:39 PMEtkinlik olmedi de ben olecegim bu gidisle, icinde bulundugum yogunluk gecince ayrarlayabiliriz yine bir seyler.sen rahatına bak kel çok zorlama döktün zaten bütün saçları şaka bi yana ilk etkinliğe de katılamadım zaten 2. ye katılmam gerek
Forum İsmim:cevherfener Oyun içi ismim:CevolordKatılmak İstediğim Taraf:fark yapmazTeamSpeak kullanabiliyor muyum? Evet