Author Topic: Warband Sancak  (Read 37016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chake_mate

• Guest
Re: Warband Sancak
« Reply #60 on: February 16, 2011, 08:15:59 PM »
chakemate
eger oradaki dalgali sancak taslaklari az gelirse yani renklerini begenmezsen ya da begendigin farkli bir renk olursa neyse anladin iste :D
ctrl+u ile hue/saturationu acipcikan pencerenin sag altinda colorize ye basip istedigin rengi ayarlayabilirsin. tabi photoshop kullaniyorsan.
buyuk ihtimalle aklina gelmistir diye dusundum ama yine de yazayim dedim :) belki aklina gelmemistir diye :D

Hmm tesekkurler aklima gelmemisdi...:D
Saol...

alidogan4

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
  • kabus 22 alah senı kafayı yedırdı bana :D
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
« Reply #61 on: February 17, 2011, 07:28:43 AM »
Ben Türk bayrağını kulaniyorum gerisi yalan :D

Uploaded with ImageShack.us

Chake_mate

• Guest
« Reply #62 on: February 17, 2011, 09:28:36 AM »
chakemate
eger oradaki dalgali sancak taslaklari az gelirse yani renklerini begenmezsen ya da begendigin farkli bir renk olursa neyse anladin iste :D
ctrl+u ile hue/saturationu acipcikan pencerenin sag altinda colorize ye basip istedigin rengi ayarlayabilirsin. tabi photoshop kullaniyorsan.
buyuk ihtimalle aklina gelmistir diye dusundum ama yine de yazayim dedim :) belki aklina gelmemistir diye :D

Avci senin dedigini denedim ama olmadi yani soyle oldu ayni sekilde dedigin gibi aciyorum hue/strarion (her neyse) filan geliyor colorizeye basip istedigim rengi uyguluyorum fakat arka planin rengi degisirken ustune yaptigim eklemeninde rengi degisiyor...

andac_lord

• Knight
  • *
  • Permanently Banned
  • Blue ''Fu.k Yeah''
    • View Profile
  • MP nick: Andac_Lord
« Reply #63 on: February 17, 2011, 12:41:43 PM »
Arkadaslar Bugun Sancak yapmayi ogrendim ve ilk calismami sizlerle paylasmak istiyorum...

(click to show/hide)

Sir_Lancelot_Bj'ye Sancak yapimi ogretimininden deolayi TESEKKURLER...

ilk çalışmaya göre güzel olmuş :D
(click to show/hide)

buda benden :)

Chake_mate

• Guest
« Reply #64 on: February 17, 2011, 12:50:36 PM »
Arkadaslar Bugun Sancak yapmayi ogrendim ve ilk calismami sizlerle paylasmak istiyorum...

(click to show/hide)

Sir_Lancelot_Bj'ye Sancak yapimi ogretimininden deolayi TESEKKURLER...

ilk çalışmaya göre güzel olmuş :D
(click to show/hide)

buda benden :)

Hmm bu resmi gormustum nette...

Ya bir sey soracagim mesela bu klan bayraklari varya bazilari cok guzel oluyo bunlaridami netten buluyolar yoksa kendi cizim programlari gibi bir programlarmi ciziolar...? :?: :lol: :idea:

andac_lord

• Knight
  • *
  • Permanently Banned
  • Blue ''Fu.k Yeah''
    • View Profile
« Reply #65 on: February 17, 2011, 12:54:24 PM »
kimisi resmi netten bulur photoshopla keser biçer ayarlar sancağına koyar çok ileri düzeydekilerde kndi çizimlerini kullanabilirler :)

Sir_Lancelot_Bj

• Gergin Adam
  • Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
  • MP nick: GerginBeyefendi
  • WBWF&SNW
« Reply #66 on: February 17, 2011, 02:56:23 PM »
kimisi resmi netten bulur photoshopla keser biçer ayarlar sancağına koyar çok ileri düzeydekilerde kndi çizimlerini kullanabilirler :)

Tabii bunu yapmak için önce elde kara kalemle çizer sonra bilgisayara aktarıp cs ile renklendirir(bunu kolay ve düzgün bir şekilde yapmak için tablet gerekir o da ayrı para  :D ) Sonra keser biçer sancağa ortalar sonra .dds uzantısına çevirip oyuna koyar  :D
Aslında basit  :D

Avcı

• Knight at Arms
  • *
  • Finrod Felagund
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: Finrod Felagund
  • WBWF&SNW
« Reply #67 on: February 17, 2011, 05:37:58 PM »
chakemate

Avci senin dedigini denedim ama olmadi yani soyle oldu ayni sekilde dedigin gibi aciyorum hue/strarion (her neyse) filan geliyor colorizeye basip istedigim rengi uyguluyorum fakat arka planin rengi degisirken ustune yaptigim eklemeninde rengi degisiyor...
Önce rengi değiştir, sonra istediğini ekle :)

Death_Blade

• Guest
« Reply #68 on: February 17, 2011, 05:55:12 PM »
Yada direk uğraşmadan ücretsiz bir pro. olan DXBMP mi öyle birşey onun ile açın convert edin bmp ye sonra işinizi bitirin ddsye convertleyin.

Sir_Lancelot_Bj

• Gergin Adam
  • Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&SNW
« Reply #69 on: February 17, 2011, 06:14:42 PM »
Yada direk uğraşmadan ücretsiz bir pro. olan DXBMP mi öyle birşey onun ile açın convert edin bmp ye sonra işinizi bitirin ddsye convertleyin.

O da olur  :D

Chake_mate

• Guest
« Reply #70 on: February 17, 2011, 06:58:38 PM »
Hmm karakalem isini sevdim cunku bende kendimce iyi bir sekilde karakalem cizimleri yaparim kalemlerimde var bakalim bari deneyelim bi...:D

Sir_Lancelot_Bj

• Gergin Adam
  • Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&SNW
« Reply #71 on: February 18, 2011, 11:21:38 AM »
Hmm karakalem isini sevdim cunku bende kendimce iyi bir sekilde karakalem cizimleri yaparim kalemlerimde var bakalim bari deneyelim bi...:D

Bende uzun zamandır kara kalem çalışmıyorum özledim ha  :)

andac_lord

• Knight
  • *
  • Permanently Banned
  • Blue ''Fu.k Yeah''
    • View Profile
« Reply #72 on: February 18, 2011, 09:03:09 PM »
(click to show/hide)

son çalışmam

TheVikings

• Knight at Arms
  • *
  • Permanently Banned
  • Vikings,Sons Of Odin!
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: SirLancelot/Akinci
  • WBWF&S
« Reply #73 on: February 18, 2011, 09:12:26 PM »
Güzel olmuş.Tam bir kergit sancağı. :D
Canını sıktığım insanlardan özür diliyorum. İmzaya profil linki koyup insanları yanıltmayı matah bir şey zannettim. Halbuki bu, egomu tatmin etmek için yaptığım aptalca bir davranıştan başka bir şey değilmiş.

Forum yönetimini çok sevdiğimi söylemiş miydim? :)

Chake_mate

• Guest
« Reply #74 on: February 18, 2011, 09:37:32 PM »
(click to show/hide)

son çalışmam

Hmm guzelmis nerden buldun o atli okcuyu...:D

Ya bisi daha sorcam simdi ben sancagi yapiyorum sonra save as... diyorum banners_a yapiyorum ismini sonra dds yi seciyorum (NOT: dss yi ben sonra dan ekledim) ok diyorum sonra ndvia uyari verio cancel diyorum ve sancak kaydolmuyor acaba neden simdi dss seklinde kaydedmessem  de oyuna atamicam hersey cok guzle de ben bu kaydedme isini halledemedim....