Non-English Forums > Forumul Românesc

Mount&Blade Mods

<< < (7/7)

Dromichete:

--- Quote from: bpopa27 on March 28, 2012, 05:02:55 PM ---Incearcaţi asta
  (click to show/hide) 1257 A.D http://forums.taleworlds.com/index.php/board,167.0.html
--- End quote ---

Il joc de ceva timp :) Foarte frumos mod.

--- Quote from: Lup_Alb on March 28, 2012, 04:19:53 PM ---Evenimente istorice demne de un mod pentru Warband au fost destule in istoria noastra. De exemplu razboaiele daco-romane, formarea cnezatelor si voievodatelor romanesti, cucerirea Transilvaniei de Regatul Ungar, infrangerea tatarilor si descalecatul Moldovei, bataliile lui Litovoi cu teutonii (Turnu Severin a fost cetate ocupata de teutoni iar Tara Barsei a fost donata teutonilor pentru o perioada de 14 ani pana cand au inceput sa-si faca de cap si sa nu mai recunoasca regele ungar), bataliile lui Stefan cel Mare, Campania cea Lunga a lui Ioan de Hunedoara care ar fi putut ajunge la Istambul daca ar fi avut sustinerea regatelor din vestul Europei, etc...
Problema este ca nu avem destui oameni hotarati si seriosi care sa vrea sa depuna munca demna de un mod pentru Warband... :(

--- End quote ---

Despre partea cu Teutonii chiar nu o stiam, foarte interesant :D

--- Quote from: SeRgYu on March 29, 2012, 12:48:56 PM ---Problema e ca eu ma apuc de mod, stiu sa modelez 3D si sa texturez, dar faza e ca n-am cu cine

--- End quote ---

Daca m-ai putea invata cate ceva poate pot da o mana de ajutor ^^

SeRgYu:
Asta e idea. Toti asteptati sa fiti invatati, mai cautati si singuri, eu nu pot sa stau la fiecare sa le arat cum sa faca un poligon, cand aud de Team Viewer imi vine rau de la stomac. Ma gandeam sa ma apuc de facut palarii pentru Team Fortress 2, poate fac vreun banutz :D

Dromichete:

--- Quote from: SeRgYu on March 30, 2012, 07:01:00 PM ---Asta e idea. Toti asteptati sa fiti invatati, mai cautati si singuri, eu nu pot sa stau la fiecare sa le arat cum sa faca un poligon, cand aud de Team Viewer imi vine rau de la stomac. Ma gandeam sa ma apuc de facut palarii pentru Team Fortress 2, poate fac vreun banutz :D

--- End quote ---

In curand s-ar putea sa inceapa pe la scoala sa ne predea de coduri, C++ etc. , nu stiu daca sunt folosite in moding si d'astea, dar daca e, sunt dispus sa ajut.

Lup_Alb:
Pentru un mod care sa se petreaca pe "meleagurile mioritice", trebuie in primul rand o harta si niste item-uri specifice in functie de perioada aleasa pentru mod. Eu unul ma pricep acceptabil la scripting si sunt dispus sa dau o mana de ajutor la orice initiativa  de mod, dar dupa experienta cu echipa care ar fi trebuit sa lucreze la modul pe care il incepusem, ma cam indoiesc ca se va forma o echipa in viitorul previzibil.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version