[/quote]
Salutare. Ca tot ai pomenit de moduri pentru warband, ce mod de single player mai finisat exista pe piata la ora asta?
[/quote]
Salut, cel mai finisat mod de Warband (pe care îț joc și acum) mi se pare Profesy of Pendor.. e puțin fantasy și ceva mai greu, dar au lucrat mult la el și se vede asta - puține buguri/glitch-uri + că e în dezvoltare versiunea 4!
Îți mai recomand Brytenwalda și Anno domini 1257, mai ales dacă preferi modurile pur istorice. La 1257 nu-mi place însă că în timp ce există Ungaria și Bulgaria ca facțiuni, spațiul României e pustiu, nici măcar cumani, nimic

Toate modurile astea folosesc resursele sistemului la maximum și e posibil să-ți mearga uneori sacadat sau chiar să ți se blocheze, dar la PoP am găsit niște tutoriale cu care am rezolvat micile pb tehnice.
Încearcă-le pe toate dacă ai timp, eu la asta folosesc warband, nu cred că am jucat 2 ore MP până acum..
Salutare. Ca tot ai pomenit de moduri pentru warband, ce mod de single player mai finisat exista pe piata la ora asta?
Sword of Damocles.
Cel mai complet, cel mai complex.
Sword of Damocles mi-a plăcut mult pe M&B mai demult, pe Warband nu știu cum l-au mai dezvoltat