Non-English Forums > Dörtyol Hanı
Mount & Blade'de Yaşadığımız en güzel savaşı hikaye gibi yazalım.
DownqouP:
Hoşgeldiniz.
Arkadaşlar bu konumuzda yaşadığımız en güzel savaşları hikaye şeklinde yazalım.
Ben hikayeme başlıyorum.
Günlerden bir gündü Işbara Han 93 kişilik ordusu ile seyir halinde iken karşısına Nord Krallığından Lord İrya çıktı.Lord İrya'nın 96 kişilik ordusu vardı..Savaşa tutuştular Işbara Han en önden piyadeleri arkasından süvarileri en arkadan ise okçuları götürüyordu ve gök yüzünde bir ok belirdi Bu ok Işbara Han 'ın yanındaki Kergit Bahadırı'nın kafasına saplanmışdı.Acı içinde kere düştü.Ve Işbara Han:Herkez Hucüm! dedi.Askerler ellerinden geldiği kadar hızlı koşuyorlardı.Ve çarpışma başlamışdı.Işbara Han çok kayıp vermişti.Ancak 2 katı kadarda asker öldürmüştü.Savaş bitti. Gök yüzünde Kargalar görüldü.Işbara Han öldürdüğü askerleri yağmaladıkdan sonra Kargalara bıraktı.
Işbara Han'ın komutasında sadece 28 asker kalmıştı...Sizinde Hikayelerinizi bekliyorum...
lord_baron:
Iyi madem istiyorsun bi tane yazalım Birgün Svadya krallığının mareşali Lord Baron Kergit krallığının yöneticisi Sancar Han tarafından testpit edildi Onların Toplam ordular 812 Kişiydi Fakat Lord Baronun ise 172 Bu savaş namıdeğerdi. Kergitlerin bir esiri ise Lord mirchaud ve Kral Harlaus idi Bu iki önemli kişi Arkadaşıydı. Savaş başlamıştı Sancar Han Ileride Olmak Uzere Saldırıya Geçti Savaş 4 saat sürmüştü
Lord baronun tüm askerleri katledilmişti fakat Sancar Han'ın Askerleri 120 Taneydi Bu Destansı savaş ise 6 Saat sürdü Lord Baron Çok Yara Aldı Koltuklanmış kargılardan oklara kadar. Son kalan Gücüyle Lord Baron 119 Askeri Tek başına Atıyla birlikte katletti son olarak Sancar Hanla Bir Düelloya tutuştular Savaşı Lord Baron Kazandı Ve En iyi Arkadaşını ve Kralını kurtardı kurtarmasıyla birlikte Kergit Hanlığının Mareşalini Ele Geçirdi. Bu destansı savaşın sonunda Büyük bir ders verildi :DD
DownqouP:
Teşekkürler.. :D
DownqouP:
Bazı yerlerini kendim uydurdum daha güzel olsun diye!
Arkadaşlar ben bir savaşımı daha anlatacağım.
Yine günlerden bir gündü.Güneş kendini gösteriyordu hava çok sıcakdı Işbara Han Kergit Hanlığının kendisine ihanet edeceği bilgisini anlamışdı.İlk başta inanmadı ancak içine bir Kurt düştü ya!Bu işin yakasını bırakmadı araştırdı ve bir gün Sancar Han'ı görmek için Tulga Şehrine gidiyordu..Gözüne birşey çarptı Lord Faarn Tulga Şehrinden çıkıyor.Bunun gözüne çarpmasının sebebi Lord Faarn ile Leydi Bela yüzünden Düello'ya Tutuşmuştu ve yenmişti.Lord Faarn Işbara Han'ın arkasından şöyle bir söz söylemişti:Seni maf edeceğim Işbara Han Seni maf edeceğim.Demişti ve Lord Faarn sadece şahsi korumalarıyla gelmişti.Işbara Han ise 75 kişilik ordusu vardı. Savaşa girdiler Lord Faarn'ı esir aldı.Zindanda işkence çektirdi Lord Faarn sonunda konuştu ve şöyle dedi:Sancar Han'a bir miktar para ödedim seni Kumpasa ketirip sessizce işini bitirecektik.Dedi Işbara Han Çok sinirlenmişti.Ancak olayı akışına bıraktı Sancar Han onu ve 60 askerini esir aldı.Sancar Han Işbara Han'ın 20 Askerini idam etti.Ve Işbara Han geriye kalan 40 kişi ile kaçmayı başardı.Ve 40 Kişi İle Tulga Şehrinde Cesurca İhtilal yaptı.Ve Kazandılar Tulga düşmüştü.Sancar Han Asıldı.Kergit Hanlığı çöktü.Işbara Han yeni bir Krallık kurdu adı ise Osmanlı beyliği idi.
:) Dediğim gibi bazı yerlerini uydurdum.
svsbsadi:
Native Expansion oynuyordum ve çok güzel bir gündü.
4 tane kalem vardı ancak bu bana yetmiyordu, 1 tane şehir istiyordum bu yüzden kalelerime gidip bütün ordularımı toparladım.
Toparlayabildiğim güçlü, güçsüz 121 askerdi ve ele geçilmek istediğim kalede 319 asker bulunuyordu, fazlada güçsüz değillerdi.
Kaleye gözüm kapalı saldırdım, ya askerlerim çok güçlüydü yada düşman çok güçsüzdü.
İlk savaşta düşman bizden korkmuş olmalıki 319 askerin sadece 228 i savaşa katıldı benim ise sadece 37 askerim ilk savaşa girdi ancak ne olduysa ben sadece 7 asker kaybettim ve 2 askerim bayıldı ama düşmanın 228 askeride öldü.
Bu savaş krallığımın başlangıcıydı ve büyük bir zafer kazanmıştım.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version