Author Topic: Ödeme konusunda bilgiler ve sorular  (Read 6187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maelstorm

• Vagabond
  • Administrator
  • *
    • View Profile
    • http://themaelstorm.deviantart.com
  • Faction: Nord
Ödeme konusunda bilgiler ve sorular
« on: February 22, 2006, 09:42:10 am »
Taleworlds ana sitesindeki Buy sayfasından çeviridir.

Mount&Blade'i almayı düşündüğünüz için teşekkür ederiz.

Mount&Blade şu an beta aşamasında. Yine de, size bunu satmayı öneriyoruz. Tabi ki, almadan önce tam sürümün çıkmasını bekleyebilirsiniz ama şimdi gidip Mount&Blade'i almanızın avantajları var...

-Çizgisel olmayan, özgür-yapılı oynanabilirliğiyle, Mount&Blade şu an bile oldukça eğlenceli ve stabil. Şu an da oynamaktan zevk alabilirsiniz ve bir kaç ay sonra son sürüm çıktığında, bir kere daha girip, daha da eğlenebilirsiniz.
-Bir lisans aldığınızda, bir şifre alacaksınız. Bu şifre şu anki versiyonu açtığı gibi, tüm güncelleştirmeleri de açacaktır. Bir daha hiç bir ödeme yapmayacaksınız.
-Eğer şimdi alırsanız, tam sürüm fiyatı olan 39$ yerine sadece 25$ ödeyeceksiniz*.
-Mount&Blade'in yapımını destekleyceksiniz, zira bu parayı sadece biz geliştirme maliyetini karşılamak için kullanacağız.

Kredi kartı işlemleri için önde gelen Yazılım Ticareti sağlayıcılarından olan (ve Installer VISE gibi standart endüstri yazılımlarının geliştiricisi olan) eSellerate.Net ile anlaştık, böylece hem siz hem de biz işlemlerin mümkün lan en profesyonel şekilde yapıldığından emin olabiliriz. Aşağıdaki link, sizi eSellerate'in sitesindeki ürün sayfasımıza götürecektir. Online siparişinizi yaptıktan sonra sistem size şifrenizi gösteren bir sayfa gösterecektir. Aynı zamanda sağladığınız e-mail adresine serial'ınızı yollayacaktır. Biliniz ki, azami güvenlik için, eSellerate kredi kartı bilgilerinizi saklamamaktadır.

Mount&Blade'i satın almak için burayı tıklayın.

Eğer bu sizin için yürümüyorsa, aynı zamanda PayPal'dan da ödeme kabul ediyoruz. Ancak PayPal siparişlerini otomatik olarak işleyemiyoruz ve meblağı transfer etmemiz uygun değil. Eğer Mount&Blade'i PayPal ile almak istiyorsanız, lütfen order@taleworlds.com adresine PayPal hesabınızdan ücreti yollayın (Konu kısmına Mount&Blade gibi birşey yazabilirsiniz). Bu siparişleri elle işliyoruz ve bu sebepten bu durumda şifrenizi almanız bir iş gününe kadar sürebilir.

Eğer sorularınız varsa, satış FAQ'ına bakabilirsiniz.

*: Tam sürüme yaklaştıkça her sürümde Mount&Blade'in fiyatını derece derece artıracağız, böylece tam sürümde tam fiyata ulaşmış olacağız.

Sorularınızı buraya sorabilirsiniz, bilenler bilmeyenlere anlatsın yeniden:)
« Last Edit: July 04, 2008, 12:40:00 pm by Ativan »
"This reminds of me that time, waaay back.." -Jan Jansen, while being eaten by a red dragon

freadom

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #1 on: February 24, 2006, 06:33:37 pm »
ark ok buraya kadar tamamda elden giidp bir bankaya yatıramıyoruzmu veya mesela hangi kartalr uygun ve nasıl çıkarttıracağız??

Büyüteç

• Magnifier
  • Sergeant at Arms
  • *
  • Mathematician of Buju
    • View Profile
    • Büyüteç
« Reply #2 on: February 25, 2006, 10:41:39 am »
Hayır elden bir hesaba yatıramazsınız.

Normalde kredi kartlarının sorun çıkarmaması gerekir. Örneğin ben Yapı Kredi kartımla sorunsuz bir şekilde aldım.

Kredi kartı bilgilerinizi girerken şunlara dikkat etmelisiniz.
  • Ad ve soyad bilgisi kartın üzerinde yazan ile tıpatıp aynı olmalıdır.
  • Adres bilgisi bankanızda kayıtlı olan adres bilgisiyle aynı olmalıdır.
  • Kart döviz harcamalarına ya da internet harcamalarına kapalı olmamalıdır.[/list:u]
    Bütün bilgileri doğru girmenize rağmen hala satın alamıyorsanız bu konuyu bankanızla görüşmelisiniz.

Saygılarımla,

Wohooo!! A Matter of Life or Death

freadom

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: February 25, 2006, 09:59:42 pm »
kredi kartı numarasını verdiğimiz site güvenli mi acaba??

gmax136

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: February 26, 2006, 04:23:03 pm »
Peki ben kredi kartiyla alcam ama faturaya TL olarak yansicak dimi? :D bide $ vermiyim :D

Büyüteç

• Magnifier
  • Sergeant at Arms
  • *
  • Mathematician of Buju
    • View Profile
    • Büyüteç
« Reply #5 on: February 26, 2006, 05:17:45 pm »
Maalesef ekstrenize $ olarak yansır. (Ama sorun nedir anlayamadım. Şu an dolar kuru sürekli aynı seviyede seyrediyor.)

Wohooo!! A Matter of Life or Death

karka

• Guest
« Reply #6 on: February 26, 2006, 05:21:43 pm »
Ve hatta dusuyor.

gmax136

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: February 26, 2006, 06:08:02 pm »
peki ben bunu TL olarak oderken ne zamanki KUR dan oducem :D yani bugunku kur mu yoksa para yi bankaya oderken ki kurmu? :D

<deniz>

• Guest
« Reply #8 on: February 27, 2006, 02:02:06 pm »
Devaluasyon olmadigi surece bunun cok bi onemi var mi?

casus916

• Recruit
  • *
    • View Profile
Re: Ödeme konusunda bilgiler ve sorular
« Reply #9 on: March 16, 2006, 09:49:47 pm »
seriali girmek icin internet baglantisi olmasi şartmi bende internet yok

denizk

• Guest
« Reply #10 on: March 18, 2006, 11:54:16 am »
Hayir, gerek yok. Yalnizca M&B sana bir kod veriyor, bunu sana gonderilmis olan adrese gidip orada giriyorsun ve uzunca bir serial'in oluyor.

ozhan100

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #11 on: March 28, 2006, 02:27:20 pm »
evet bence de çok güzel bir oyun ama maalesef online bir türlü alamıyorum oyunu . bende bonus var ve esellerate kartınızla işlem yapamıyor bankanıza başvurun gibi bir uyarı alıyorum . benim durumumda olup da bu sorunu halledebilmiş olan varsa ve cevap verirse sevinirim. (bu nedenle ben de havale yolu ile oyunun alınabilmesini destekliyorum. )

denizk

• Guest
« Reply #12 on: March 29, 2006, 10:13:40 am »
Baska kartin yoksa birilerini senin icin almasi icin ikna etmekten baska caren de yok sanirim (axess sorunsuz aliyor). Bir ara birisi bu isi para karsiligi yapabilecegini soylemisti ama linki yazmaya elim razi olmuyor.

karka

• Guest
« Reply #13 on: March 29, 2006, 10:18:27 am »
Bilgilendirme acisindan, Maximum kartin da gayet guzel calistigini belirtmekte fayda var.

denizk

• Guest
« Reply #14 on: March 29, 2006, 10:21:28 am »
Himm, belki visa/master fark ediyordur. Zira benim max. calismamisti.