Evet hayatımdaki ilk modumu hatta hayatımdaki ilk PC işini yaptım. İnşallah beğenirsiniz yorumlarınızı ve eleştrilerinizi bekliyorum fakat lütfen çok kızmayın "niye forumu kirletiyosun dandik, iğrenç modülünle!" gibi şeyler söylemeyin çünkü bu ilk denemem.
Senaryo: Swadia krallığı zenginlikler içindeydi ve diğer ülkelerden güçlüydü. Kral Harlaus'un bu zenginlik içinde gözü döndü. "Sadece at,silah,zırh ve yiyecek alınabilen bir oyunda o kadar parayı ne yapıyım? Üstelik en iyi silahlar bende varken." demeden daha fazla para kazanmak için her yola başvurdu. Sonunda çok alçakça bir şey yaptı. Calradia banditleri ile ittifak kurdu. Artık banditlerin çoğu Kral Harlausa bağlıydı ve ona para götürüyordu. "Kingdom Of Swadia" ülkesinin adı "Kingdom Of Terror" olarak değiştirildi. Banditler acımasızca ülkelere saldırıyor köyleri yağmalıyordu. Bunlar da ona yetmeyen Kral Harlaus oyunun önceki versiyonlarına elçi gönderip kara şövalyelerden en güçlü zırhlarını yapmalarını istedi. Ve sonunda inanılmaz güce erişmişti. Fakat Kral Harlaus'un gazabına en çok uğrayan zavallı farmer(köylü/çiftçi)ler kendi aralarında güçlendi. Ve inanılmaz bandit karşıtı birlikler oluşturdular. Eskiden hanlarda(tavern) duran askerleri değişti. Süper güçlü oldular! Ve Calradia'ya bu askerlerle en güçlü orduyu kurabilecek kişi gelecek. Bu sizsiniz!
Fakat kral harlaus'u hilesiz yenmek çok zor. Ama efsaneye göre rivaçeg şehrinde bir sandıkta kral harlaus'u yenmenin yolu var! İnanılmaz güçlü zırhlar ve "Gücün Taşları"! Bu maceracı o sandığı bulup içindeki güçle kral harlaus'u devirebilir. Ve de intikam hırsıyla yanıp tutuşan gelişmiş köylü askerleriyle.
Değişiklikler:
-Farmer troop ağacı değişti.(güç item ad vb.)
-Swadia troop ağacı değişti.
-Güçlü itemler oluşturuldu.
-Kral Harlaus neredeyse yenilmez oldu.
Hazırlayanlar:
-snowleopard(ben)
Uyumlu versiyon:
1.003'e kesinlikle uyumlu. Diğerlerine de uyum sağlayabilir denemedim. 1.010'a uyumlu değil

Troop Ağaçları:
KÖYLÜLER
BANDİTLER(SWADİA)
Moddan bağzı resimler:

Download linki:
http://rapidshare.com/files/158469222/Kingdom_of_Terror.rar.htmlŞimdiden teşekkürler. Lütfen gördüğünüz bir yanlışı haber verin.