0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hadi be!geç kalmışım o zaman bende hem kodlarla hemde troop editorle nasıl asker yapacağınızı gösteririm(ama haftaya)(Zaten kodlarla yapılıyor sadece kodlarla oyuna ekleyip troop editorden değiştirmeyi anlatırım )
Quote from: bariscik on August 07, 2008, 10:48:41 PMHadi be!geç kalmışım o zaman bende hem kodlarla hemde troop editorle nasıl asker yapacağınızı gösteririm(ama haftaya)(Zaten kodlarla yapılıyor sadece kodlarla oyuna ekleyip troop editorden değiştirmeyi anlatırım )İyi olur gerçekten konunu sabırsızlıkla bekliyorum:
Quote from: EaST on August 08, 2008, 07:09:33 AMQuote from: bariscik on August 07, 2008, 10:48:41 PMHadi be!geç kalmışım o zaman bende hem kodlarla hemde troop editorle nasıl asker yapacağınızı gösteririm(ama haftaya)(Zaten kodlarla yapılıyor sadece kodlarla oyuna ekleyip troop editorden değiştirmeyi anlatırım )İyi olur gerçekten konunu sabırsızlıkla bekliyorum: Biraz daha bekeyeceksin haftaya başlıyorum.
Teşekkürler <knight> Haklısın rütbe herşey demek değil hepimiz insanız grandmasterda recuitda