12- bellı zamanlarda bellı sehırlerde yapılan turnuvalar var. bırıne katıldım parası da guzel fakat turnuva sıstemı cok farklı oldugu ıcın bıttıkten sonra ne yapmam gerektıgını yıne yetersız ıngılızcem yuzunden anlayamadıgımdan turnuvadan cıktım paramı da alamadım.
Ben turnuvada sorun yaşamadım, her karşılaşmadan önce para da yatırdım. Tüm karşılaşmalarda kazandım, son karşılaşmada da teke tek Zerina'ya karşıydım. Yendim ve sonunda 2100 civarı para aldım.
Ayrıca oyuna tuzağa düşürülmek de eklenmiş, geceleyin nereye firmeye çalışsam haydutlar tuzağa düşürdü, bilmem benle mi alakalı yoksa geceyle mi.

Binicilik daha önemli bir hal almış, atı hızlandırma, manevra, ivme her şeyi etkiliyor. Yüz yapma sistemi de gayet hoş olmuş. Alıştırma alanlarındaki su kabaklarını da sadece bir kere zamanında kırabildim.
Oyuna hırsız olarak başladım, sığır çalarak hem yemeğimi çıkarıyorum hem de paramı, tabi rahat para kazanmak için turnuva daha kolay.
Bayağı birhoş olmuş oyun yani, sadece herkesin yüzüstü düşmesi pek iyi olmamış bence.