Author Topic: MOUNT&BLADE Son Versiyonu: 0.955  (Read 30629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Swordmaster

• Eski Toprak
  • Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
    • Jeff Buckley
  • Faction: Swadian
  • MP nick: Swordmaster
  • WB
Re: MOUNT&BLADE Son Versiyonu: 0.950
« Reply #30 on: April 28, 2008, 03:12:14 PM »
Bilmiyorum ama çok karışık olmuş.Ben mesela Hırsızın Oglu secenegi sectim bir soylunun ogluydun yazdı.Cok karısık olmus.Acil Türkçe yama vb gelmesi lazım :roll:

Anladığım kadarıyla ve mantıklı olarak Türkçeleştirmeyi toptan yapmak istiyorlar. Bu yüzden son sürümü veya ondan bir önceki sürümü bekleyeceksiniz çıkarsa.

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • WBWF&S
« Reply #31 on: April 28, 2008, 04:13:36 PM »
12- bellı zamanlarda bellı sehırlerde yapılan turnuvalar var. bırıne katıldım parası da guzel fakat turnuva sıstemı cok farklı oldugu ıcın bıttıkten sonra  ne yapmam gerektıgını yıne yetersız ıngılızcem yuzunden anlayamadıgımdan turnuvadan cıktım paramı da alamadım.
Ben turnuvada sorun yaşamadım, her karşılaşmadan önce para da yatırdım. Tüm karşılaşmalarda kazandım, son karşılaşmada da teke tek Zerina'ya karşıydım. Yendim ve sonunda 2100 civarı para aldım.

Ayrıca oyuna tuzağa düşürülmek de eklenmiş, geceleyin nereye firmeye çalışsam haydutlar tuzağa düşürdü, bilmem benle mi alakalı yoksa geceyle mi. :) Binicilik daha önemli bir hal almış, atı hızlandırma, manevra, ivme her şeyi etkiliyor. Yüz yapma sistemi de gayet hoş olmuş. Alıştırma alanlarındaki su kabaklarını da sadece bir kere zamanında kırabildim. :)
Oyuna hırsız olarak başladım, sığır çalarak hem yemeğimi çıkarıyorum hem de paramı, tabi rahat para kazanmak için turnuva daha kolay.

Bayağı birhoş olmuş oyun yani, sadece herkesin yüzüstü düşmesi pek iyi olmamış bence.
« Last Edit: April 28, 2008, 04:20:09 PM by Tatari_okan »
Sorry to let you down but my self appointed job title is code monkey. I couldn't draw a straight line to save my life, let alone model a luscious female body :).
Well good, because no luscious female body involves straight lines.

oμzzz

• Sergeant
  • *
  • Döndüm :)
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
  • MP nick: Faramir
« Reply #32 on: April 28, 2008, 04:23:26 PM »
Oyun sahiden güzel ama, oyundaki düzen yok olmuş. (Kaleler, Şehirler, Köyler) Nerde o eski Kergit Şehirleri :) sanırım tekrar 903'e döneceğim.950 ye alışamadım. Alışamayacağım gibi geliyor.

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&S
« Reply #33 on: April 28, 2008, 04:29:55 PM »
Bir de, kasılma sorunu bende olmadı, yükleme süreleri de aynı(1024 ram, 256 ekran kartı). Sadece şehir ya da köyde tuzağa düşürülünce kasıyor.

Ama ben bu yüz oluşturma ekranını gerçekten sevdim, baksanıza şu adamdaki asalete :P;

Ha bir de, nöbetçiler artık yerlerinde kımıldıyorlar, elleri kolları kafası hareket ediyor, suratlarında bezgin bir ifade, hele ki bir nöbetçi gördüm ki yaşlıca da acıdım gerçekten, başka adam mı bulamadılar senin yerine koyacak diye :D;

« Last Edit: April 28, 2008, 04:36:16 PM by Tatari_okan »
Sorry to let you down but my self appointed job title is code monkey. I couldn't draw a straight line to save my life, let alone model a luscious female body :).

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&S
« Reply #34 on: April 28, 2008, 05:28:38 PM »
oyundaki silahların siyah renkte oluşunu anlayamadım. Birde oyunun çoğunluğu ingilizce

color=red]Buglist
2. Direct X 7 rendering - many textures appear as a kind of shiny black
Sanırım DirectX 7'yle oynayınca oluşan bir bugmuş.

oμzzz

• Sergeant
  • *
    • View Profile
« Reply #35 on: April 28, 2008, 05:40:07 PM »
Saol Okan abi, 0.903'e geçtim tekrar :)

KON_Air

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • MP nick: KON_Air
  • M&BWB
« Reply #36 on: April 28, 2008, 05:47:22 PM »
Torrent olaraktan download eylemek için;
http://www.gameupdates.org/details.php?id=2442
Comparing Fallout 3 and 1-2 is like comparing an apple to a mutated apple which is trying to bite your face.

talemnar

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
« Reply #37 on: April 28, 2008, 06:08:22 PM »
950 yı cok begendım. ozellıkle acılıp kapanma ve yukleme ekranlarının surelerının kısalmıs olması ve yenı eklenen hero NPC ler ıle keyıf daha da cıkıyor. heroların zor gelıstırılmesı de ıyı olmus. su ana kadar gordugum en buyuk aksaklık konusma sekmelerındekı carpıklıklar artmıs fakat o da oyunun oynanısından cok adaptasyonuna etkı edıyor. bır de merak ettıgım bırsey var. arenada bayılana kadar talım yapmaya cıktıgımda mouse ımlecıde cıkıyor ekranımda. bu herkeste var mı yoksa bende olan bır grafık sorunu yuzunden mı oluyor?
açmazlara sürüklendim, çıkmazlarda kayboldum.

Emre_hitman47

• Sergeant at Arms
  • *
  • ...Relax...
    • View Profile
  • Faction: Khergit
« Reply #38 on: April 28, 2008, 06:13:33 PM »
Torrent olaraktan download eylemek için;
http://www.gameupdates.org/details.php?id=2442
Konuya eklenirse iyi olur...
Bende bir sorun olmadı.Ayrıca eğitim alanındaki Atla eğitimleri cok beğendim :)

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&S
« Reply #39 on: April 28, 2008, 07:00:26 PM »
bır de merak ettıgım bırsey var. arenada bayılana kadar talım yapmaya cıktıgımda mouse ımlecıde cıkıyor ekranımda. bu herkeste var mı yoksa bende olan bır grafık sorunu yuzunden mı oluyor?
Bende de aynısı oluyor. Bu arada hazır o olaydan bahsettin, arenada 29 kişi devirdim, bir kişi kaldı, ekran görüntüsü de çektim, sonra oyuna döndüm adama yaklaşırken bana bir ok attı ve öldüm. :)

hüsam

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #40 on: April 28, 2008, 08:07:37 PM »
iyi bişeye benzio ii şallah yükleriz

Maximum Pain

• Knight at Arms
  • *
  • You'll fire your musket but I'll run you through
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: WTF_Maximum_Pain
  • WB
« Reply #41 on: April 28, 2008, 08:22:50 PM »
yeni versiyon çok değişmiş ben bir bug buldum bir lordla konuştuğumuzda iki seçenek çıkıyor ve birinde Kaan birinde ben Kaan hizmetinizdeyim hanımım diyor

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&S
« Reply #42 on: April 28, 2008, 08:25:56 PM »
yeni versiyon çok değişmiş ben bir bug buldum bir lordla konuştuğumuzda iki seçenek çıkıyor ve birinde Kaan birinde ben Kaan hizmetinizdeyim hanımım diyor
O bug değil, ayrıca 903'te de böyle. "Ben X" deyince araya mesafe koymuş oluyorsun, "Ben X hizmetinizdeyim efendim(hanımım)" deyince samimiyet göstermiş oluyorsun. Ama şimdilik fazla bir etkisi yok.

Maximum Pain

• Knight at Arms
  • *
  • You'll fire your musket but I'll run you through
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: WTF_Maximum_Pain
  • WB
« Reply #43 on: April 28, 2008, 08:34:13 PM »
hayır benim demek istediğim şu örn:Kral harlausla konuşuyorum hizmetinizdeyim hanımım diyor

oμzzz

• Sergeant
  • *
    • View Profile
« Reply #44 on: April 28, 2008, 08:44:55 PM »
O bug değil, ayrıca 903'te de böyle. "Ben X" deyince araya mesafe koymuş oluyorsun, "Ben X hizmetinizdeyim efendim(hanımım)" deyince samimiyet göstermiş oluyorsun. Ama şimdilik fazla bir etkisi yok.
Ben herzaman sevdiğim krallığın komutanlarına Ben X hizmetinizdeyim derim :)