Mount&Blade II: Bannerlord | Developer Blog 10!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Sinematik falan boş verinde şu Lordları biraz daha detaylı, biraz daha güzel yapsalar. Askerden farkı yok. Yapay Zeka hep aynı taktiği uyguluyor. Uygulamazsa mesela Nord ordularında yayalar gelene kadar Lordu vurup gebertiyoruz.
 
Ubsilon Xeforian Cioss said:
Laf dalaşını başlatıp sonra kenara çekilip yabancıymış ayağına yatan insanlardan tiksindiğim başka birşeyden tiksinmedim. Ego tavan, haysiyet vatan yapmış. Tartışmayı geç iletişim kurmak hata.
Erozbey said:
Aldırma. O öyle.
Kendi kendinize tribe girmişsiniz , kolay gelsin size.

Konuya dönersek ;
414ben said:
Az önce Light & Darkness moduna geliştirilen bir özelliği önereceğim. Sadece SinglePlayerda yapılabilir ama güzel bir özellik
64254174201305171318037785985431065_000.gif

64254174201305171352391889506411872_000.gif

64254174201305171400363051551258551_000.gif
Giflerde görüldüğü gibi birini öldürdüğümüzde kamera açısı değişip slow motion olarak gösteriyor. Taleworlds ekibi bunu daha da geliştirerek oyuna renk katabilir :smile:
Light&Darkness modu singleplayer'a çok farklı şeyler eklemeyi başaran nadir modlardan birisi , gerçekten saygı duyulacak işler yaptı adamlar.Cinematic olayı o kadar kötü olmayabilir bence.Mesela "Dead Island" oyunundaki gibi bir cinematic düşünülebilir.Her adam öldürüldüğünde değil de meydanda kalan son asker öldürülürken falan bu cinematic güzel bir hava katabilir.Bunun bir benzeri Assasin's Creed ve Skyrim gibi oyunlarda da mevcut zaten.Hoş bir özellik bence.
 
ligth&darknes yapılan en iyi single player modu diyecem. (tabi diplomacy vb temel modlar da çok önemli) gelen yeniliklerin haddi hesabı yok. ben ilk oynadığımda bu m&b bile dedim. rp ve gameplay çok daha iyi. ve bunlar sadece 1. bölümünde. 2. bölümde kuşatma silahları da gelecek ve daha da iyi olacak. herkese öneririm. tr yamasıda çıktı ve imzamda. tuzak kurma, zindanlar, gizlice dolaşma, hikaye, 2ye ayrılan hikaye............ daha da fazlası. o oyundan önce çıkan yerde de atlama seçeneği konabilirmiş aslında. meydanda kalan son adam öldüğün de slow motion olsa iyi olur. özel kişiler ölünce de olur ve bunun yanın da %10-%5 gibi bir olasılıkta olsa da olur.
 
Gormek istemiyorsan yapma ithal/ihraç. 
Veya o şekilde değil her grubun bir generali olsa total war gibi. O olunce sinematik gosterse guzel olur.
Bir de bize gerçekten bir kumandan hissiyatı vermeli oyun. Orduyu kontrol edemiyorsun neredeyse bir askerden farkin yok.
 
Bloc said:
]Light&Darkness modu singleplayer'a çok farklı şeyler eklemeyi başaran nadir modlardan birisi , gerçekten saygı duyulacak işler yaptı adamlar.Cinematic olayı o kadar kötü olmayabilir bence.Mesela "Dead Island" oyunundaki gibi bir cinematic düşünülebilir.Her adam öldürüldüğünde değil de meydanda kalan son asker öldürülürken falan bu cinematic güzel bir hava katabilir.Bunun bir benzeri Assasin's Creed ve Skyrim gibi oyunlarda da mevcut zaten.Hoş bir özellik bence.

Benim demek istediğimde buydu aslında. Ya son kalan asker ya da dediğim gibi bazen sadece karakterimizin yapacağı finishing move'lar. Birde ben en çok boyutunu merak ediyorum oyunun. Acaba yine 700-800mb arasında mı gidecek yoksa birkaç gb'lık bir oyun mu olacak bu sefer. Sizce? Bence fazla büyük olmaz diğer oyunlar gibi.

Birde daha önce çok kez söylenmiştir ve söylemişimdir de umarım eklenmiştir şu pelerin ve yeni yeni gaza getiren soundtracklar.
 
Ragnor gene okuyor okuyor.. Okuyor da okuyor.Şu okurkene bir ss de aradan fırlayıverse ne güzel olur değil mi?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom