Mount&Blade II: Bannerlord | Developer Blog 10!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bu blog da böyle geçiştirilmiş oldu, ağlamayalım diye bir de ekran görüntüsü koymuşlar  :grin:

Khuzait'in müziği güzel ama kültüre pek oturmamış bence.
 
Inanch-Bilge said:
Bu blog da böyle geçiştirilmiş oldu, ağlamayalım diye bir de ekran görüntüsü koymuşlar  :grin:
Turuncu levye röportajından sürpriz bişeyler bekliyorum,neden olmasın ? :grin: @İnanch aynen öyle Khuzait'lerin müziği ne alaka onu bende çözemedim.:neutral:
 
Bir Yorum :smile:
"Bannerlod Dev Blog 473 - Butterflies rendering", 14th September 2132. Still no real news about the game. I keep waiting for a release date since my grandpa told me about this game long ago. My mom says I'm crazy to believe in my grand father's legends. But I still think there could be hope.
 
Ben genel olarak çok beğendim ek olarak çeviri ne zamana gelir ?
Ek : Kemençe sesine benzer enstürman var , bayıldım :smile:
be_130627_1342243.png
 
      Müthişşş.  Tek kelimeyle harika gözüküyor.
Arkadaşlar bi kendinize gelin lütfen.. Yok kalça büyük (o dönemler bu makbulmuş bu arada), yok eller yumruk vs.. Yaa bannerlorden önce warband ve fireandsword oynadığınızı unutmayın.. Bi girin o hanlara bakalım.. Sonra bu han görseline bakın, ve diyin ki "işte buuuuuuu"
    Buarada taleworlds'e, hernekadar paylaşımların geç geldiğini düşünüp kızgın olsakta sevgiden kaynaklanıyor bu, böyle bir oyun hazırlığında oldukları için bile binlerce teşekkürü hakediyorlar.. Teşekkürlerrrrr taleworlds
 
Paradox said:
Ben genel olarak çok beğendim ek olarak çeviri ne zamana gelir ?
Ek : Kemençe sesine benzer enstürman var , bayıldım :smile:
be_130627_1342243.png
War of the Vikings miş
 
Cevdet said:
Paradox said:
Ben genel olarak çok beğendim ek olarak çeviri ne zamana gelir ?
Ek : Kemençe sesine benzer enstürman var , bayıldım :smile:
be_130627_1342243.png
War of the Vikings miş
Oha zırhlar aynı bannerlord'daki zırhlara benziyo.:grin:
 
Inanch-Bilge said:
Bu blog da böyle geçiştirilmiş oldu, ağlamayalım diye bir de ekran görüntüsü koymuşlar  :grin:

+1

Yayınlanan ekran görüntüsü; önceki blogların birindeki "hanlarda artık kadınlar da olacak" yorumumu tescilliyor. Çalışandır, quest giver'dır vb. iyi olmuş. Hanlara müzisyenlerin eklenmesi de güzel olmuş, duvara yaslanan eleman da dikkat çekiyor zaten, Skyrimvari havalar bunlar. Müzikleri dinleyemedim nedense, onlar hakkında yorum yapamıyorum. Fazla bahsedilecek bir şey de yok zaten.

Edit: Aserai 35. saniyeden sonra "Çağrı" filmindeyim sandım kendimi.

Battania 36-40 arası çok iyi, böyle epik müzikler bol olsa güzel olur. Sturgia çok iyi olmuş, Empire'dan daha gaza getirici bir müzik beklerdim ama bu da iyi. Vlandia'da fena değil, Khuzait de çok güzel olmuş.
Bu arada, 6 farklı taraf yazısını tekrar görünce ekstra yeni devletler eklenmesi umudum kalmadı pek, sadece farklı olarak İmparatorluk olacak yeni oyunda, kötü oldu.
 
Müzikler enfes olmuş, yapımcıların oynanıştan ziyade atmosfer ortamını zenginleştirmeyede önem verdiğinin göstergesi.Bu arada kadın karakterlerin fiziği tam oturtulmuş, üstüne kukla fiziği de geliştirilmiştir şimdi  kıvır yavrum kıvır.Çalgı çalan adamı görünce aklım direk PW'ye gitti.Genel anlamda mükemmel, Kickstarter açaydı da harçlıkları yatırsaydık keşke.Beklentilerimiz büyük haliyle.

Sgt. Tlgklz said:
Hancının yanındaki fahişe olarak eklenmiştir umarım.
+1 Tam üstüne bastın.Ortam ve atmosfer gerçekçiliği hissettirmeli."Pegi 3+" değil bu, ahlakçılık yapanlara buradan sitem ediyorum.
 
Cevdet said:
Sgt.Frost said:

adam niye kel yaa :grin: hep böyle yapıyolar

Oda oyunun çıkmasını beklerken sinir stres yapmış o yüzden kel kalmış olabilir :razz:

Bu arada yeni müzikler harika fotoğrafa zaten diyecek bir şey yok. Umarım en yakın zamanda çıkar. Çıksın yani askere gitmeden oynamak istiyorum.
 
Empire'ı açtıktan sonra ben;
Puhahahhaha  :mrgreen:

Sturgia'yı açtıktan sonra ben;
İşte bu  :cool:

Khuzaitin ikinci bölümü de hoş olmuş,Vlandia da Sturgia ile az buçuk benzer ama sonuncu olmamış sanki.

KOH'un soundracktı mı o,bu daha da iyi.O oyunun ruhu az da olsa olacak demektir.
 
Müzik yapımı ve özellikle ortaçağ dönemi müzik kültürüyle iglilenen biri olarak söyleyebilirim ki müziklerin bir kısmı çok iyi, bir kısmı üzerinde ise düzenlenmeye devam edilmeli. Seslerdeki "gerçeklik" duygusu çok açık ve rahatlatıcı. Yani elektronik ortamda dizayn edilmiş değil de, gerçekten de birilerinin elleriyle çaldığı bir müzik olduğunu ve onu dinlediğimizi net bir şekilde anlıyoruz.

Benim müzikler konusunda TW'den isteyeceğim tek şey şu, lütfen müzik çeşitliliği çok bol olsun. Warband oynarken, bazen sürekli aynı parça çalıyor gibi zannediyordum. 30'dan fazla temasal müzik olmasına rağmen oyunda sıkça aynı melodileri duyuyorduk. Böylesine başarılı bir müzik ekibini yakalamışken peşine düşün, bol bol müzik yaptırın.

Oyun sektörünü benden çok çok daha fazla yakından takip ettiğinizin farkındayım ve bunun üzerine bildiğiniz gibi, oyunlar adını duyurmuş orkestra şefleri ile, bu işe yıllarını vermiş composerler ile çalışmakta. Bu ekipin tarzı ise gerçekten MB serisine çok yakışan ve oturan bir tarz. Bu ekibin yapacağı müzikler hem kendi adlarını daha çok duyurmalarına yarayacaktır, hem de oyununuzun metacritic, gamespot vs. gibi oyun inceleme konusunda piyasaya "damga" vurmuş siteler tarafından müzik konusunda çok üstlere taşınmasını sağlayacaktır.

Ortadoğu temalı faction ile savaşırken her zaman aynı müzik çalmasın. Viking temalı factionun kırlarında gezinirken çalan tek bir parça olmasın. İstediğim sadece bu.
 
Müzikler gerçekten çok güzel duruyor.Özellikle Warbanddaki müziklerden iyi olduğu ortada , 1.011 ve öncesindeki sürümlerde bulunan bazı güzel müzikleri Warband'a taşımayarak kullanıcının tepkisini çekmişlerdi zaten.Bununla güzel bir telafi yoluna gidiyorlar gibi.

Açık söylemek gerekirse müzik blogu olması benim daha çok hoşuma gitti çünkü pek fazla bir yolları kalmadığını gösterir bana göre.Seneye falan belki güzel haberler görebiliriz.Aklımda oyun ile alakalı ama tarihiyle alakasız olan bir soru var aslında , eğer developerlardan birisi ilgilenirse sormak isterim.
 
Resimde şu tarif edemediğim npclerin (karakterlerin her neyse) tuhaflıkları devam ediyor hala, renk ayarı mı fazla desem, başka bir şey mi desem bilemiyorum ama tuhaf görünüyorlar işte. Kıyafetleri de öyle ama hanın tasarımı o kadar göze batmıyor nedense.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom