Mount&Blade II: Bannerlord | Developer Blog 10!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Diyorum ya işte, eğer bugün bir şeyler olacaksa çok saçma olur. O ne abi doğum günü hediyesi gibi bir açıklama olmadan trailer felan? Garip geliyor bana TaleWorlds'ün satış politikası.
 
Kaï Ikaram said:
Today is the day

Bak ya aklıma bu mesajdan sonra nasıl geldiyse. Çok yaratıcıyım AS:grin:AS:grin:

Forumdan çıkmayın çıkmayın! Vaegirliler, Rodoklular kardeşlerim. Gözlerinizin içerisinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim umutsuzluğu görüyorum. Gün gelir fanboylar cesaretlerini yitirebilir. Forumdaşlara sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir. Ama bugün o gün değil. Devlerin zaferi ve çökmüş siteler bekler oyuncu çağının çöküşünü. Ama bugün o gün değil. Bugün savaşıcaz! Bu dünyadaki tüm sevdiğiniz MB oyunları adına sizlere kalmanızı emrediyorum Calradia halkı.
 
Beyler...Yine sölüyorum...
KidCudi said:
Beyler dediğim gibi geçen sene 26 eylül'ün bitişi 27 eylül'ün (00:00 civarı) başlangıcıyla SS'ler atılmış...Ben umutluyum bu gece bişeyler gelebilir...:grin:
Trailer'e geç bile kaldılar...:neutral:
 
İlk teaser çıkışı 27 gece yarısı gibiydi o yüzden kayıtlara 28 yazar çünkü insanlar anca konuları falan yarın açtılar. SS'ler yayınlandığı zamanı iyi hatırlıyorum saat 18:00 civarında yayınlanmıştı ayın 27'sinde ben TWrome2'den çıkıp sslere bakıyordum. Bugün bir şey gelirse saat 16:00 ve 02:00 arasında yayınlarlar bence.
 
Writer2353 said:
Beyler, hayır. 28'i. Bakın SS aldım:
http://i.hizliresim.com/m81Rn4.png
http://i.hizliresim.com/aB2gZ4.png
Hocam,sen işi baya karıştırdın...:grin: Sgt.Frost...+1
 
Oy.O zaman biz yanlış adrese geldik.Ee yabancı forum niye today is the day diyip duruyor ? :grin:

Ben de 27 diye biliyordum ya.Neyse.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken 2 yeni ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.
 
Aferin size.3 saatte 5 sayfa daha.Halen daha bu yazdığım üç cümleyi bile anlamaktan aciz halkımızı tebrik ediyorum.Yapmayın arkadaşım.Efendi efendi bekleyin.Nerenize batıyor.Cılkını çıkarmayın şu işin.Ben bu konuya her seferinde her halde çıktı umuduyla bakıyorum.Her seferinde aynı 5 sayfa boş iletiler.
 
Sgt.Frost said:
~Ghost said:
Dev olsam bende trollerim,tam trollenecek adamlarsınız çünkü. :smile:

Sen o arkadaş muhabbetlerinde ne konuşulursa konuşulsun "ulan siz bunlada amma kafayı yemişsiniz" diyen. Genç ama ihtiyar tiplerdensin değil mi?
Ne alaka? Sadece çok kafa yorduklarını söyledim,işin dozunu kaçırıyorlar.Adamlar trolleseler yeridir.Bunu söylemek için ihtiyar bir tip olmaya gerek yok.Ayrıca Propaganda'nın dediği gibi,dün girdim foruma,14 sayfa birden atlamış.Dedim trailer falan çıktı herhalde.Meğer hepsi boş muhabbetmiş.Hayır ufak bir bilgi falan gelse,tonla iletinin arasından göremeyeceğim de...
 
evet yaklaşık son 15-20 sayfa iletide hiçbir şey yok arkadaşlar bu sayfayı açıp da aa 20 sayfa yeni ileti bakayım diye boşuna araştırmayın.Amme hizmeti yapıyorum burada :grin:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom