Mount&Blade II: Bannerlord | Developer Blog 10!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
KidCudi said:
Samdomanld said:
Inanch-Bilge said:
Bunu söylemek benim işim değil ama harbiden gözüme batmaya başladı şunu yapma artık, adamları her online gördüğünde kırmızı kırmızı oluyor bu konu  :grin:
+1

Şu adam çok kötü bakıyor. Sokak kavgaları olabilir mi?
GnZllb.jpg
Bazı fotolarda,etrafta at olduğunu gördüm neyin nesidir bunlar.:grin:
O atlar aynı at. Aynı köy farklı yerlerden farklı açılar.
 
Umarım grafiklere gereğinden fazla odaklanmazlar, diğer özellikler daha önemli, grafik işini modlar bile iyi kötü hallediyor  :smile: , L'aigle modu
alpinevillage2.jpg
 
Grafiklere verilen önemin oynanışa verilmeme ihtimalinden korkuyorum ben. Umarım unutmazlar M&B serisini bu kadar popüler yapanın oynanış olduğunu (en azından benim için). Resimler güzel güzel olmasına da çoğunluk gibi benimde gözüme batıyor o "kütük" gibi duran karakterler. Atlarda biraz iyileştirilme olmuş gibi sanki, ilk yayımlanan SS'dekiler ile buradaki arasında fark var. Gerçi şehirdeki at satıcılarından birininse o yüzden de öyle görünüyor olabilir.

Hazır dev'lerden biri buradayken bir sorum var; ekran görüntülerini gördükçe daha da yükseliyor bu aklımdaki ihtimal. Yeni oyunda WB'deki birimler olmayacak mı? Olacaksa ne kadar değiştirilmiş olacaklar? Şahsen bir Kiralık Kılıcın veya Svadyalı Şövalye'nin (Svadya yoksa muhtemelen İmp. ait olacaklardır) kalmasını isterdim, fazla değişikliğe uğramadan.

Edit: Umarım kadın karakterlere (leydiler-npcler-karakterimiz vs.) uzun saç stili eklemişlerdir bolca, resimde görünce aklıma geliverdi. Çoğunluğu erkek gibi görünüyordu WB'de(bazı istisnalar var tabi).
 
Eyer yoksa at zırhlarıyla oynayabiliriz demektir bu.

@Argon45 aynen bende senin gibiyim. Ama bu gidişle umutlarımı kestim gibi bildiğin bu oyun "grafikleri iyi yapalım da biraz, gerisini modcular halleder" oyunu olmuş Bannerlord.
 
Yazıyı okumadınız sanırım, diplomasinin çok daha geliştiği; savaşmadan toprak alıp kaybedebileceğimizi de yazıyordu. Bence grafiklere yükleniyor olsalar bile pek çok alanda yenilikleri olacaktır oyunun.
 
O konuda benim de tepkim ilk yayınlanan görüntülerden beri vardı, hatta bir yerde ellerin o şekliyle ilgili bir benzetme de okumuştum.  :lol:
 
Ön inceleme falan bence oyun çıkış tarihi yaklaşıyor gibi daha önce yine merli'nin kazanında yayınlanan tarih doğru olabilir. Bence bu yaz çıkacak gibi deliller onu gösteriyor..
 
Hiç bir görselde "Work in Progress" yazmaması son aşamalara geldikleri hissi uyandırdı bana. Biri çıkıp "Yarışmada sergilenen görsellerde olmaz tabi" demesin. Merlin'in bahsettiği bir video var ve o halen daha gizemini koruyor.
 
Görsellerden bir tanesi geçtiğimiz hafta sızan görsel. WIP yazmıyor nedenini bilmiyorum ama sırf WIP yazmıyor diye "OYUN YARIN ÇIKIYOR LAAN" moduna girmek yanlış olur. En mantıklı plan düşünebildiğim, bir sonraki dev blog'un videolu olabileceği ve yaz bitmeden betaların başlayabileceği. Ki bu bile biraz uçuk bir fikir. Eğer oyun incelendirilebilecek bir düzeye geldiyse kapalı beta sırıtmamalı. Beta işini developerlardan Cem bey'e sordum. Betaya daha çok olduğunu söyledi. Biz en iyisi video bekleyelim.

Ön inceleme genelde oyunun çok erken kısımlarında play-test yapılarak elde edilen raw bilgilerin özetidir. Normal incelemeler ise çıkıştan bir hafta önce gold veya gold'a yakın düzeydeki oyunlar için yapılır. Çıkış tarihinden önce de yayınlanır. Daha çok yol var.
En azından TaleWorlds Türkçe materyal isteğimizi kırmadı. Teşekkürler!
 
Armagan Yavuz zamanında biz grafiğe çok önem vermeyiz demişti. Önemli olan oynanabilirliği, demek istediğim grafikleri çok güzel olmasına gerek yok( Crysis, Medal Of Honnor ) gibi oyunlarda grafik varda ne oluyor?
 
FurkanKingss said:
Armagan Yavuz zamanında biz grafiğe çok önem vermeyiz demişti. Önemli olan oynanabilirliği, demek istediğim grafikleri çok güzel olmasına gerek yok( Crysis, Medal Of Honnor ) gibi oyunlarda grafik varda ne oluyor?
O Oyunlarda grafik olunca Benim gibi Pc sahibi olanlar oynayamıyor olan bu.
 
Olabilir herkesin bilgisayarı mükemmel olucak diye birşey yok ve bunu genelleyemezsin. Benim bilgisayarım kötü diye oyunu değiştiremezsin.
 
Yalnız Warband'i oynayanların geneline baktığımız zaman DX9'da oynayana yakın ve belkide daha fazla DX7'de oynayanlar var, bilgisayarı eski olanlar azımsanacak bir kitle değil. Uzun bir süre, hatta oyunu ilk elde ettiğimde benimde bilgisayarım eskiydi. Ha bu eski grafiklerle kalacağı anlamına gelmiyor, bir röportajda eski bilgisayarları olanlarında oynayabileceği bir optimizasyonun olacağı yazıyordu.
 
Evet beyler iki gündür yoktum tam da yok olduğum vakitte çıkmış görüntüler. Taleworlds isteğimizi kırmayıp Türkçe olarak şık bir hareket yapmış. Bazı arkadaşlar yarışmada gördüğümüz resimler gösterildi demişti, ben de "yeşil bir köyle" "ayı gibi bir adam" vardı demiştim. O yeşil köyü vermişler. Ayı gibi olan adamı vermemişler.

Hiç savaşmadan da toprak alıp kaybedebileceğimiz yazıyor ki ben zaten acayip gelişeceğini düşünüyordum artık iyice emin oldum. Bir düşünün bakalım savaşmadan nasıl toprak alınıp verilir? Satın alarak/Satarak ve Çeyiz Olarak.

Bunu dışında eve daha yeni girdiğim için resimlere ayrıntısıyla bakamadım. Bakınca bir daha yazarım.

Tüm Taleworlds ekibine tekrar teşekkür ediyorum.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom