Forumdaki komik diyaloglar ve sözler

Users who are viewing this thread

Cioss Julius U.X. said:
Müslüman birinin ateistlere olan cahil tavrı hiç değişmiyor nedense. :lol: Kleid'e pmden "abi siz ateiz misiniz?" diye sorduğum günler geldi aklıma. Tehey tehey.

Edit: imla
Bir çok ateistin de Müslümanlara cahilmiş gibi bakması da değişmiyor. Ha istisnalar vardır tabii ki.
 
Olabilir. Benim dediğim cahillik bayağı bilgisizlik olan cahillik. Zaten insan bilmediğinden korkar. Ateistlerin marslı muamelesi görmesinin sebebi de bu zaten.
 
Cioss Julius U.X. said:
Olabilir. Benim dediğim cahillik bayağı bilgisizlik olan cahillik. Zaten insan bilmediğinden korkar. Ateistlerin marslı muamelesi görmesinin sebebi de bu zaten.
Çoğu insanlar ateistler öcudür dediğinden doğru diyorsun. Çoğu insan direkt Muslüman doğdugu için ateizm ne bilmiyor tam olarak. Bizim burda vir arkadaş vardı ateist herkesi ezip duruyoedu. Ateist oldum diye seçilmis gibi davraniyoesu. Neyse uzatmayalim. Her türden insan var
 
Asil Türk said:
Arkadaşlar merhaba ben bugün bir kızla tanıştım baya ilerledik sevgili olma yolunda malum kızların tribi meşhurdur benimkide az sayilmaz size bişey sorucagim bu kız hep kusuyor  :party: şimdi bu kızın beni sevdiğini nasil anlarım birde ilk sevgilim olacağından dolayi telefonla konuşmak istiyor ama ben utanıyorum yarin beni ariyacak nasil konuşmam gerek daha önce hiç bir kızla konuşmadim  :ohdear:  :grin:
Kierra said:
kız niye kusuyor olm, midesinde falan sorun mu var ?
Asil Türk said:
Telefon numarami vermedim diye sorun o değil verdimde yarin nasıl konuşacam onu hiç düşünmedim
Kierra said:
telefon numaranı vermeyince mi kustu kız ? çok iğrenmiş olmalı. yarın seninle konuşurken rahat ol da iğrenip gene kusmasın.
Asil Türk said:
Aga işte klasik trip bu kızlari şimdi anladım işimiz kolay değil
:lol:
 
Ciddi bir konu fakat görünce kahkaha atmama sebep oldu..

SaVasci958 said:
Flecha said:
Tiags Luvianne Versorium said:
İnşallah.

Her konuda insanları böyle küçük düşüme çabalarına bir son versen güzel olucak. Ne zaman böyle sorunlu bir üye olsa, her fırsatta laf sokmaya falan çalışıyorsun da. Sarkastik takılmak istiyorsan da daha marjinal ol.
sorunlu değilim
 
nickname77 said:
Bana ceza uygulanmıştı rozetimi ekleyince ceza kaldırıldı. Yetkililerden şunu talep ediyorum. Madem bana yapıldı , adalet herkese işlesin. Forumdaki kullanıcılardan kim rozet eklemediyse banlansın. Forumda zaten nasıl ekleneceğide resimle gösterilmiş. Buna rağmen rozetleri olmayan kişiler mevcut eğer oyunları orjinalse eklesinler değilse banlansınlar. Forumun adaleti bana işlediyse herkese işlesin.
nickname77 said:
Sonuç itibariyle ban sebebim orjinal oyun olmadığı için atıldı ve ancak orjinal oyun aldığımda bu ban açıldı. O zaman rozeti olmayan herkesi banlayın onlarda rozet eklesinler lafa gelince adaletlisiniz. Ben tek kişiyim diye at banı geç. Ama rozeti eklemeyenlerin hepsini banlasan forumun yarısı gider değil mi? Sonuçta burası oyunun resmi forumu burada illa birilerinin benim gibi konu açmasına gerek yok. En az bir 1 adet orjinal oyunu olmayanı at forumdan adam sonuçta para verip almamış , korsana destek olmuş ve kullanmış.  Ben banlıyken nasıl ziyaretçi olarak forumu ziyaret ettiysem onlarda öyle etsinler. Ama yapmazsınız korsanda olsa fazla üye kaybetmek istemezsiniz. O yüzden bundan sonra kimse bu forumda adaletten bahsetmesin lafla peynir gemisi yürümez.
Sırf forum yönetimini eleştirdim diye ban atabilirsiniz. Nasıl olsa bu ülkenin başında da halkına ban atanlar var biz alışığız :grin:
nickname77 said:
Bikere bu forum kurallarında var resimli anlatım yapmışlar üyelere yapılmasını söylemişler eğer yapmadıysan bu senin sorunun şuanda bu forumda ben yönetici kadrosunda olsaydım önce uyarır rozetini ekletirdim eklemezsen banlardım. İş bu kadar kolay kuyruk acım yok adalet acım var :smile:
Yalnız ciddi ciddi savunuyor kendini. :lol:
 
Back
Top Bottom