The Elder Scrolls V: Skyrim

Users who are viewing this thread

SinCap said:
Çok teşekkürler. Devler bana tek çekerken Lydia yı 2 kere aya uçurmasına rağmen  kadın  3-4 saat sonra  ne yapıp edip beni buluyor bu da çok ilginç.

Peki teşekkür ederim her şey için.
Benim Lydia'm da ilk tuzakta yanıp ölmüştü...
 
SinCap said:
Hikayeyi ve olayı  çoğu ismi bilmiyorum  daha önce kuzeyli olarak başladım ama sarmayınca bıakmıştım.

Khajiit olarak başladım ve uçan kaçan yanar döner güvenilmez  hayın zalım bir tip olmak  kapıları açmak gece  neredeyse görünmez olmak  atlayıp zıplamak ve en önemlisi  hızlı çarpışıp  rakibi hemen nakavt etmek istiyorum

Neleri  güçlendirip ne tür zırhlar ve eşyalar kullanayım?

Hikaye çok büyük ve ben aylak aylak dolanıyorum 

bir sürü companions var neler yapayım nerelere katılayım?  Önerilerinize muhbtacım
Perk dağıtırken, One handed - Sneak - Light Armor - Archery - Pickpocket kasabilirsin.
 
viva la bam said:
SinCap said:
Çok teşekkürler. Devler bana tek çekerken Lydia yı 2 kere aya uçurmasına rağmen  kadın  3-4 saat sonra  ne yapıp edip beni buluyor bu da çok ilginç.

Peki teşekkür ederim her şey için.
Benim Lydia'm da ilk tuzakta yanıp ölmüştü...
Valla benim lydia o hargraven mi ne var companiona erken sarinca sağlam vuruyor onu tankladi benim için yirmi defa falan düştü kalktı
 
O şundan kaynaklanıyor. Lydia (veya herhangi bir follower) canı iyice azalıp dizlerinin üstüne çökünce, yeniden ayağa kalkana kadar düşman ona saldırmamaya çalışıyor. Fakat tuzak gibi bir yerde sıkışıp kalırsa mefta oluyor.
 
Büyü patlamalarından geberebiliyor ama,o korkunçlu karı sağda solda buz patlatıyordu,allahtan yaşıyor canım benim hala whiterunda doğum gününde daedric armor yaptım ellerimle.
Gerçi şu aralar riftendeki sarışınla takılıyorum
 
Bound Sentinel said:
Pek yandaşlara bulaşmam genellikle ama alırsam Riften'deki paralı büyücüyü alıyordum genellikle, çok kafa adamdır.
Kafa = Cicero
courage said:
ErkutErdem said:
Gerçi şu aralar riftendeki sarışınla takılıyorum
Mjoll'ü mü diyorsun? Ya o hatun çok tatlı falan da, bir yerden sonra kriz geçirtiyor adama, la bi susar mısın kızım moduna giriyorsun.
Lydianın  `i am sworn to carry your burdens` cümlesi kadar sinir bozucu olamaz.
Her mağarada görüşünde içinde ne var acaba diyor, büyük örümcekler haydutlar var ne bekliyor ki
 
Dragonborn DLC'sinde Teldryn Sero var mesela. Onunla Solstheim'dan Skyrim'e dönünce entersan diyaloglar çıkıyor. Keyif alarak yanımda tuttuğum tek follower o olmuştu belki de.
 
Yaz tatili gelse de tekrar başlasam. Steam'da uyuyor bütün oyunlarım. Şu dragonborn ve dawnguard dlc'lerini de bir deneyemedim.
 
Of takipçilerden bahsedince oynayasım geldi yine, kuruyorum. Bu sefer aklımda kılıç ustası, myrmidon tarzı oynamak var. Sadece tek elli kılıç kullanıp Tamriel'in gördüğü en yetenekli silahşör olmak var aklında, fakat bir süre sonra Dio Brando gibi gerçek güçle kafayı bozup şehirleri sırf daha da güçlenmek için temizleyecek, masumları kaliteli kılıçlarını almak için biçecek ve vampir olacak falan.
 
Skyrim'e bayılan arkadaşlar Elder Scrolls Online için de aynı yorumu yapacaktır, imkanı olanlar başlasın derim gerçekten mükemmel oyun.
 
Back
Top Bottom