The Elder Scrolls V: Skyrim

Users who are viewing this thread

Bu mod için yeni karakter..
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/40607/?
2af0rv5.jpg
 
Companion görevlerinden biri buglandı, yapmış olmama rağmen yaptım gözükmüyor hatta görevler bölümünde bile gözükmüyor görev ama ne görevi teslim edebiliyorum ne de başka görev alabiliyorum onlardan. Konsol komutlarını denedim görevi bitirmek içinde faydasını göremedim, bilen var mıdır ne yapmak gerek?
 
Her zaman yaptığım gibi Skyrim'e tekrar başladım. Senede 2 kez tekrar başlıyorum Skyrim'e, her 6 ayda bir özlüyorum sanırım. 3-4 hafta sonra sıkıyor ve siliyorum oyunu.

Her neyse, ilizyonist assasin bir karakterle başladım oyuna, 2 günde 55 level oldu o, şimdi de mage açtım bir tane. Her büyü dalından yararlanıyorum, gayet zevkli gidiyor şuan. Mage's College görevlerine geldim bakalım.
 
O kadar lvl nasıl kasıyonuz ya? Ben bir sürü görev yaptım, ana görevler zaten bitti yan görevlerdende epey yaptım bide DLC'leride yaptım en son 20 miydim neydim.
 
Oyun zorluğunun da biraz etkisi var. Yetenekler, beceriler falan hepsini açarsan sıkıntı çözülmüş olabilir. Şu an 143. seviyedeyim, tabi modlar falanda var bende.
 
Negatrm aşmış biraz, ben max. 93 yapmıştım. Bende mod falan yok ama, Dawnguard ve Dragonborn DLC'leri var ama ikisinin de görevlerini zevksiz bulduğumdan yapmıyorum genelde.

Oyun zorluğunun artması levelde çok işe yarıyor, rakipler daha zor öldüğünden daha çok vurman gerekiyor adamlara, bu da daha çabuk ilerlemeni sağlıyor. Bir de ben biraz abuse yapıyorum, mesela ilizyona hiç perk vermedim ama şehirde gezerken herkese Courage ata ata 70 seviye yaptım. Bir de mage'im ama bulduğum derileri satmak yerine leather helmet yapıyorum böyle de demirciliğim 80 oldu. Bunlar da level atlamana yarıyor tabi.
 
Ben birkaç taktik geliştirdim o seviyeye kadar geldim. O zorluk seviyesi pekte etki etmiyor diyebilirim. Daha çok vuruyorsun ama yine aynı şekilde seviye atlıyorsun yani normali ile en zoru aynı neredeyse. Savaşçı bir karaktere sahibim ve büyü olayında da son noktaya gelmiş olmama rağmen beceremiyorum ama bir çift elli kılıç tüm işi götürüyor benim için.

İtiraf etmeliyim ki son zamanlarda sıkılmaya başladım, konsol yardımıyla bazı görevleri sıfırlayıp baştan yapıyordum. Onun dışında aylardır oynadığım oyunu bırakmak üzereyim.
 
Skyrim benim için hep öyle zaten. Uzun bir süre oynamam, sonra aklıma gelir büyük hevesle başlarım, 1 ay kadar oynar yapılabilecek herşeyi yaparım, oynanabilecek her karakterle oynarım, sonra gene bırakırım. Maalesef oyunun bir oynanabirlik ömrü var. Şuan bile sıkmaya başladı, 6 tane mod yükledim oyuna birşeyler katsın diye ama çok faydasını göremedim.
 
Benim yaptığım gibi farklı yollar deneyebilirsin. Mesela daha önce bahsettiğim büyücü dışında Demon Hunter diye ileri seviyelerde parlayan bir sınıf var, temeli Guardian büyüleri ve rünler ile sıkı defans hazırlayıp agresif bir şekilde crossbow kullanmak. Destruction ve Restoration'u Expert Mastery'ye kadar getirebilirsen Draugr ve undeadler ile ilgili olan her zindanda esip gürlüyorsun, ve rol yapma da hat safhada olduğu için eğlenceli. İnternette bir yazı vardı bununla ilgili, bakınayım bir.
Buldum
 
Arkadaşlar modların yükleme sırasını düzenleyen bir uygulama var mı? Ya da sekizler aşkına şu modları sıraya koyacak bir pro  :razz:
Skyrim.esm=1
Update.esm=1
Dawnguard.esm=1
HearthFires.esm=1
Dragonborn.esm=1
Skyrim Project Optimization - Full Version.esm=1
SPERG.esm=1
Unofficial Dawnguard Patch.esp=1
Unofficial Hearthfire Patch.esp=1
Unofficial Dragonborn Patch.esp=1
Unofficial Skyrim Patch.esp=1
HighResTexturePack01.esp=1
HighResTexturePack02.esp=1
HighResTexturePack03.esp=1
Aldmeri Dominion Strengthened.esp=1
Alternate Start - Live Another Life.esp=1
BFT Ships and Carriages.esp=1
BetterHunting2.esp=1
LFox Bottle That Blood.esp=1
Character Creation Overhaul.esp=1
CCO - Diverse Races And Genders.esp=1
CCO - Dynamic Skill Progression.esp=1
CCO - Oblivion Carry Weights.esp=1
CCO - Permanent Birthsigns.esp=1
Cloaks.esp=1
Convenient Horses.esp=1
Craftable Arrows.esp=1
DarkbroSanctuary.esp=1
Dead Body Collision.esp=1
Dodge Mod.esp=1
dD - Enhanced Blood Main.esp=1
Hothtrooper44_Armor_Ecksstra.esp=1
Hothtrooper44_ArmorCompilation.esp=1
Immersive Patrols II.esp=1
Immersive Weapons.esp=1
inhumansoldiers.esp=1
Masters of Death.esp=1
Headtracking.esp=1
SabreFurBag.esp=1
Skyrim border control.esp=1
SkyUI.esp=1
SoS - The Dungeons.esp=1
SPERG.esp=1
SPERG-DB.esp=1
SPERG-DG.esp=1
Trainers Guild.esp=1
UFO - Ultimate Follower Overhaul.esp=1
Unarmed Fighting Styles v0.3.esp=1
The Grotto-Arena for Skyrim.esp=1
ThirdEraWars.esp=1
WARZONES - Civil Unrest.esp=0
 
Bayağıdır oynamadım Skyrim'i. Belki tekrardan başlarım fakat çok fazla mod oynadım, çok fazla normal oyununu oynadım. Giriyorum, hiç quest almadan oyundan sıkılıyorum. Sağlam bir mod önerir misiniz?
 
http://www.merlininkazani.com/The_Elder_Scrolls_VI_hakkinda_yepyeni_ipuclari_ortaya_cikti-oyun_haber-78965p1.html#

Feed Me said:
elder-scrolls-argonia-banner.jpg

Offical bir kaynaktan duyurulmasada 2,3 haftadır THE ELDER SCROLLS VI : ARGONİAN isimli oyunun 2016'da piyasaya sürüleceği spekülasyonları oyun haberleri gündeminde şu anda.Yurt içinde pek çok oyun sitesinin bu olaya sitelerinde yer verdiği gibi tanınmış bir kaç yabancı oyun siteleride sitelerinde bu dedikodulara yer vermiş.Şahsen ben de haberi aldığım anda şunu yaşadım;

ay-olabilir-mi-%C3%B6yle-bi%C5%9Fey-l%C3%BCtfen-olsun-%C3%A7%C3%BCnk%C3%BC_667711.jpg

Hadi ben bayağıdır Skyrim oynamıyorum da buradan bu söylentiyi duymayan olmamasına şaşırdım.Vardıysa da bigli vermemesi ayıp olmuş.

imla*
 
Summerset Isles daha iyi yer olmaz mıydı ki, şahsen ben Valenwood gibi yerler dururken Argonian'ların bataklık kırması mekanını keşfetmeyi pek tercih etmem. Bu bir yana yeni oyun çıkacağı haberi çok iyi oldu, bekliyoruz.
Størtbeck said:
Bayağıdır oynamadım Skyrim'i. Belki tekrardan başlarım fakat çok fazla mod oynadım, çok fazla normal oyununu oynadım. Giriyorum, hiç quest almadan oyundan sıkılıyorum. Sağlam bir mod önerir misiniz?
Apocalype Spell package kurup uçuk kaçık illüzyon büyüleri ile, ya da klasik yıkım büyücüsü tarzında oynayabilirsin. Modun eklediği ilginç büyülerle ikisi de çok eğlenceli oluyor.
 
Down with Ulfric! The killer of kings!

Solitude merkez,Imperial herkes.

Adını kalbime yazdım yarim CcC Jarl Elisif cCc

WhİtErUnLu ShErSeRy
 
Back
Top Bottom