Author Topic: Bitter Earth!  (Read 4588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KON_Air

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: KON_Air
  • M&BWB
Bitter Earth!
« on: January 21, 2007, 09:49:12 AM »
Hikayenin uzun ve İngilizcesi; http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,19998.0.html

Ayrıca çoğu resim de yukarıdaki linktedir.

120 yıllık nuklear ve biyolojik savaş eskiden verimli olan toprakları çöle çevirdi, şimdi insalık, insan toplumunun harabeleri içinde hayatta kalmaya çalışıyor.

Mod güneybatı Amerikada bir yerlerde eskiden koruma alanı olan bir yere kaçan insanların hikayesini anlatıyor. Çoğu silah ve alet "Eski Dünya" kalıntıları yada çer çöpten bir araya getirilmiş halde, araçlar çok nadir ve metan kullanıyor. Fabrikalar ve rafineriler dökülüyor.

Çölde hayat çok tehlikeli ve zor, bir birinde uzak izole köyler medeniyetten geriye kalan tek şey ve yağmacıların açık hedefleri. Daha büyük kasabaları da ise düzen diye bir şey neredeyse yok.

Çölde göze göz, dişe diş tek kanun, herkes tek başına.

Fanatikler için imza;
Code: [Select]
[URL=http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,19998.0.html][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/7251/12907548cd1.jpg[/img][/URL]

Her türlü yardım edilir (kurban derileri hariç, fakat deriyi işler bot, çizme, palto yaparsanız alırız :P).
« Last Edit: August 25, 2007, 11:35:39 PM by KON_Air »
Comparing Fallout 3 and 1-2 is like comparing an apple to a mutated apple which is trying to bite your face.

Deahran

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
Re: Age Of Ash, Yeniden!
« Reply #1 on: January 21, 2007, 02:11:20 PM »
Oh bea. Sonunda bir ışık gözüktü. Merakla bekliyorum...

oguzcan

• Guest
« Reply #2 on: January 21, 2007, 03:10:56 PM »
İyi çalışmalar... Umarım modundan beklediğini alırsın... :)

Deahran

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: February 03, 2007, 11:08:48 AM »
Merak ettim, için de hiç görmediğimiz ya da görünce bizi çok şaşırtacak birşeyler var mı? Motorsiklet falan filan görmüştüm ???

KON_Air

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #4 on: February 03, 2007, 11:22:14 AM »
Şimdilik sadece ben ve metallerin radyoaktivite'den su ile temizlenebiliceğine (ki Cem yılmaz'ın radyasyonu süpürge ile temizleyen hademe esprisini bildiğini yada duyduğunu zannetmiyorum) inan bir hikaye yazarımız var.

Ama motorsikletler olacak, elbombaları olacak (aslında Darklands'taki sistem), bir yere kadar sefalet simülatorü olacak :P, yine nerdeyse herkesle paylaşılan, kodda kimin nereyi değiştirdiği bilinemeyen encounter sistemi olacak... vs vs...
Comparing Fallout 3 and 1-2 is like comparing an apple to a mutated apple which is trying to bite your face.

ego

• Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Swadian
« Reply #5 on: February 03, 2007, 12:12:08 PM »
Fallout? :)

Post-apocalyptic ne olsa oynarım. Bu arada motosikletlerde, atın yukarı aşağı hareketi ve bir yere çarptığında şaha kalkması gibi şeylerin önüne geçilebiliyor mu?
« Last Edit: February 03, 2007, 12:24:24 PM by ego »

Deahran

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: February 03, 2007, 12:35:43 PM »
Bence böyle bir modda önüne geçilmiştir. Çünkü animasyon özelliğini kapatırlarsa kanımca, motorsiklet at gibi hareket etmez.

Serak

• Squire
  • *
  • Oyun oynuyorum o halde varım.
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: Dp_Serak
« Reply #7 on: February 03, 2007, 12:44:20 PM »
Kısmetse ne zaman hazır olacak bu mod?
Oyun oynuyorum o halde varım.

KON_Air

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #8 on: February 03, 2007, 02:41:28 PM »
valla şu anda motorsiklet(ler) sadece model olarak ne zaman animasyona müdahele edilebilir o zaman ne kadar müdahele edileceğini öğreneceğiz.

Fallout'la tek alakamız aynı kaynaklardan araklam... esinlememiz. Direkt olarak fallout'tan bir şey yok.

Valla ben diyim bir sen de iki ay sonra belki hazır olur.

Serak

• Squire
  • *
  • Oyun oynuyorum o halde varım.
    • View Profile
  • MP nick: Dp_Serak
« Reply #9 on: February 03, 2007, 02:55:05 PM »
Ne modellemeden anlıyorum ne mod yapımından senaryo konusunda yardımım olabilir isterseniz.
Oyun oynuyorum o halde varım.

<knight>

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Bandit
  • MP nick: WTF_knight
  • WB
« Reply #10 on: February 03, 2007, 02:59:08 PM »
Uzun zamandır bu modu bekliyordum.Başrılı senaryosu ve genişliği ile dikkatimi çekiyordu hep.Kısa sürede çıkarda hepimiz oynarız inşallah...
"When i get sad i stop being sad and be awesome instead" - Barney stinson

izci29

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #11 on: February 03, 2007, 05:12:19 PM »
firearmns modundaki gibi silah alabilmek için biyerimizi yırtmayalım ucuzundan satsın npc ler   lütfen    :lol:

ego

• Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Swadian
« Reply #12 on: February 03, 2007, 05:38:38 PM »
firearmns modundaki gibi silah alabilmek için biyerimizi yırtmayalım ucuzundan satsın npc ler   lütfen    :lol:
Eğer silahların gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorsan hile kullanabilirsin dengelemek için :)

KON_Air

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #13 on: February 03, 2007, 07:04:39 PM »
Ne modellemeden anlıyorum ne mod yapımından senaryo konusunda yardımım olabilir isterseniz.

Her ne kadar kırıcı olmak istesemde sadece; Hayır.

Silahların ucuzu da olacak, pahalısı da. Yani paranız bir silaha yetecek ama aldığınız silah artık metaller ve tahta parçalarından yapılıp koli bandı ile bir arada durmaktan, ikinci dünya savaşından kalma tüfeklere ve daha modern silahlara kadar uzun bir liste var. Tabii ki dandik bir silahı belki ilk günden (hatta belki silahla başlayacaksınız) alabilirken, bir Browning için günlerce, bir mavzer için haftalarca para biriktirmeniz gerekebilir. Yada 44.'lük bir Magnum için asla gerekli parayı toplayamayacak ama görevlerden hediye olarak yada rastlısal olarak çölde dolaşırken yerde bulacaksınız.

Henüz bir şey söylemek için erken ama silahlar daha iyi oldukça doğal olarak fiyatları katlanarak artacak.

BLOODorBLOOM

• Squire
  • *
  • deliler,deli olduklarının farkında mıdır?...
    • View Profile
    • Deviantart sayfam
« Reply #14 on: February 03, 2007, 08:17:36 PM »
modda mutantlar olacak mı?hani ninja kaplumbağalar da radyoaktivite sonucunda o hale gelmişti :D bir nükleer savaş kim bilir ne kaplumbağalar ne kurbağalar meydana getirir :D