[MP] War In The East [Multiplayer 1.0 Çıktı ! [SP İptal]

MP 1.0' ı beğendinizmi ?

  • Beğendim, çok güzel olmuş.

    Votes: 47 47.5%
  • Önceki versiyon'a göre güzel olmuş.

    Votes: 19 19.2%
  • Fena değil.

    Votes: 14 14.1%
  • Kötü.

    Votes: 19 19.2%

  • Total voters
    99

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
SultanAybarsHan said:
SP'nin iptal olacağını anlamıştım zaten.Mp de bek iyi olmamış  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Sen daha iyisini yap biz oynayalım  :wink:
Valyrian said:
Mod Geliştirme'deki modlara şöyle bir baktığımda ortada gayet başarılı bir çalışma görüyorum. Sanırsam modu fazla oynayan yok, SP iptali de kötü olmuş ama tabi bu sizin tercihiniz. Ben yine de modu beğendim.
Teşekkür ederiz.
NyberCraft said:
Modu oynamaya yeni fırsatım oldu gerçekten muhteşem!! Kendim oynamak için modelleri falan sp'ye aktardım ve kendi modumu bile yaptım
Teşekkürler. Modunu kendi çapında oynuyorsan sorun yok fakat yayınlayacaksanız benden izin alın lütfen. Son zamanlarda çok görüyorum. Yeni açılan modların bazılarında bizim modeller kullanılıyor, sonra sıkıntı çıkıyor.
 
Gözlemlediğim kadarıyla şuanda yapılmakta olan birçok mod'da "War in The East" 'in modelleri kullanıyor. Mod sahipleri ise izin istemeden kendileri yapmış gibi millet'e gösteriyor. He birde utanmadan modellerin başka modlarda kullanılmasına izin veriyorlar. Bunların hepsi moderatörler şikayet edilecek ve gerekli işlemler yaptırılacaktır. Benden izin alanlara model veriyordum fakat bundan sonra izin verilmeyecektir(boşuna PM atmayın). Mod'un indirme link'i silinmiştir ve yeni bir projeye kadar(olursa) sayfa kilitli kalacaktır. (Mod hakkında sormak istediğiniz birşey var ise PM atabilirsiniz ama dediğim gibi modeller için boşuna PM atmayın artık.)
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom