Sayın AS YÖNETİCİ arkadaşlar;
Siz de fark ettiyseniz, ben hem, Antifirz adlı üyenin yaptığı yoruma gülücük simgesi koydum. Hem de, altına [.hr.] kodu çekip, konu ile alakalı bir mesaj yazdım.
Bu adalet mi?


İkinci olarak şuna bakın:
Yukarıda resmini verdiğim konuda(yani burası:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,160877.msg4483293.html#msg4483293 ) tartıştığım arkadaşa (yani şu arkadaş:
http://forums.taleworlds.com/index.php?action=profile;u=122411 ) cevap olarak şunu yazdım forumdan;
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,160877.msg4483293.html#msg4483293 ve bana özel mesaj olarak bunca hakareti etti ve ben bunların hepsini tek tek ısrarla, yönetime raporladım ve siz sustunuz. Kaç gündür bekliyorum ceza almaları için; ama SİZ SUSTUNUZ!
İşte bunlarda kanıtlarım:

Ben cevap yazmadığım için yediremedi sanırım tekrar özel mesaj attı:

İşte ardından bir tane daha:

Bunları art arda atmasının sebebi, beni kötü konuşturup, şikâyet etmekti; ama ben onun seviyesine düşmedim ve SİZ AS YÖNETİCİLERE raporlardım; ama geri dönmediniz!
Sayın arkadaşlar, çok tehliklei sularda yüzüyorsunuz, haberiniz olsun!