0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
zuhaha abi yerler ölü kaynıyor
You are a god Anagram, a god.
Bir sürü teori var. 3. Dünya savaşının çıkacağıda söyleniyor. Bazılarına görede 3. dunya savaşı nükleer silahlarla olacak ama 4. dünya savaşı taş ve soparla olacakmış.
ben actıımda "more than 32 samples per sound" dio bu nedemek aq walla cozemedm yaws....
Quote from: partizan on June 08, 2006, 09:32:12 pm ben actıımda "more than 32 samples per sound" dio bu nedemek aq walla cozemedm yaws....Normal sartlar altinda "search" kullanilmadigi icin dellenmem gerekirdi ancak "search" ne yazik ki icinde numara gecen metinleri duzgun arayamiyor. Bu nedenle linki ben vereyim: http://forums.taleworlds.net/index.php?action=search2Bir daha ki sefere numarali metin aratmak isterseniz numaralarin yerine bir tane * koymanizi oneririm.
Tam Piratelerle savasa girmişiz,bi 5-10 adam fazlam da var.BAktım bizimkiler yuruyerek gidiyo ben dedim gidiyim bi goz atıyım sunlara da bizimkiler kolay oldursun.(Benim adamlar da peasant ama neyse).Abi sonra bi baktım sıkışmışım..Attan dusutum herkes bana dogru geliyo(gerci bu benim savaslarda olan cok klasik bi olay ama neyse..) Siz olsaydınız napardınız?Alper abi Haçlı ordusunu devirmiş(Screenshotlarda).Kılıç kullanma hakkında bikaç taktik verirseniz iyi olur.*NoT : Bu adamlar bu kadar olsa iyi de daha arkadan dolu geliyodu..
Savasin temel ogelerinden biri motivasyondur. Gaz vermek lazim adamlara: